Το Witcher 3 επιστρέφει στα ράφια των καταστημάτων για τα PS5 και Xbox Series X

Και μάλιστα πολύ σύντομα
20 Ιανουαρίου 2023 22:46
Το Witcher 3 επιστρέφει στα ράφια των καταστημάτων για τα PS5 και Xbox Series X

Όπως ανακοίνωσε η CD Projekt, το πολυβραβευμένο The Witcher 3: Wild Hunt θα ανέβει ξανά στα ράφια των φυσικών καταστημάτων για χάρη των next-gen εκδόσεών του για τα PS5 και Xbox Series X.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, τα νέα retail αντίτυπα θα κυκλοφορήσουν σε Αμερική και διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες στις 26 Ιανουαρίου. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνεται τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος. Προφανώς, μιας και πρόκειται για την Complete Edition, το πακέτο περιλαμβάνει τόσο το βασικό παιχνίδι που προσφέρει μια τεράστια open-world περιπέτεια που μπορεί να ξεπεράσει τις 100 ώρες, καθώς και τα δύο τεράστια story expansions: Hearts of Stone & Blood και Wine τα οποία μπορούν να προσφέρουν με τη σειρά τους άλλες 50 ώρες gameplay.

Συγχρόνως, η έκδοση αυτή περιλαμβάνει και νέο περιεχόμενο εμπνευσμένο από τη σειρά του Netflix, καθώς και αναβαθμισμένο τεχνικό τομέα που εκμεταλλεύεται την επιπλέον επεξεργαστική ισχύ των νέων κονσολών. Ειδικότερα, τα Xbox Series X και PS5 έχουν δύο modes, ένα με ray-tracing εφέ και ένα με υψηλή απόδοση 60FPS. Όσον αφορά το ray-tracing έχουν ενσωματωθεί οι μεταμορφωτικές ray traced global illumination και ray traced ambient occlusion τεχνολογίες. Συνολικά, η CD Projekt έχει επιμεληθεί κάθε πτυχή του οπτικού τομέα, από τα textures μέχρι τη βλάστηση. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι έχει νέα 4K 3D μοντέλα και textures ενσωματώνοντας το απίστευτα δημοφιλές mod ‘The Witcher 3 HD Reworked Project’.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα όσα είχε αλλάξει το next-gen patch του τίτλου μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.