Μάθαμε ποιο παιχνίδι ακύρωσε η Ubisoft πριν λίγες μέρες

Είναι ένα παιχνίδι που είχε ανακοινώσει τον Απρίλιο του 2022
20 Ιανουαρίου 2023 12:50
Μάθαμε ποιο παιχνίδι ακύρωσε η Ubisoft πριν λίγες μέρες

Πριν από μερικές ημέρες σάς είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση, ότι η Ubisoft ακύρωσε τρία projects που είχε υπό ανάπτυξη. Τώρα, μιλώντας στο Eurogamer, η εταιρία αποκάλυψε το ένα από αυτά τα παιχνίδια.

Όπως επιβεβαίωσε, το ένα από τα τρία παιχνίδια ήταν το Project Q, ένα multiplayer παιχνίδι που είχε ανακοινώσει τον Απρίλιο του 2022. Χωρίς να αποκαλύπτει το λόγο πίσω από την ακύρωσή του, ένας εκπρόσωπος της Ubisoft δήλωσε ότι η εταιρία θα επικεντρωθεί τελικά σε άλλα projects.

Να σας πούμε κάπου εδώ, ότι δε γνωρίζαμε πολλά από το Project Q, παρά μόνο ότι ήταν ένα battle team με αρένες παιχνίδι -όχι battle royale- με διάφορα PvP modes και προοριζόταν να κυκλοφορήσει στα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC. Αξίζει να αναφερθεί, ότι δεν έγιναν γνωστοί ποιοι είναι οι άλλοι δύο ακυρωμένοι τίτλοι.

Γιατί καθυστέρησε το Skull and Bones και γιατί ακύρωσε τρία παιχνίδια;

Στόχος της Ubisoft με αυτές τις κινήσεις, είναι να εξοικονομήσει σχεδόν 200 εκατομμύρια ευρώ, μέσα από «στρατηγική ανασυγκρότηση», έπειτα από τις αδύναμες πωλήσεις των παιχνιδιών της την εορταστική περίοδο που δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες της.

Όντας, λοιπόν, αντιμέτωπη με σοβαρά οικονομικά θέματα, μέσα στο επόμενο οικονομικό έτος, δηλαδή μέχρι το Μάρτιο του 2024, η Ubisoft σκοπεύει να κυκλοφορήσει το Assassin’s Creed Mirage, το Avatar: Frontiers of Pandora, έναν ακόμη μεγάλο premium τίτλο, καθώς και free-to-play εμπειρίες σε μερικά από τα δημοφιλέστερα brands της.

Tags: