Η remastered τριλογία του GTA έφτασε στο Steam και είναι στη μισή τιμή!

Θα έρθει και στο Epic Games Store μέσα στο μήνα
20 Ιανουαρίου 2023 00:18
Η remastered τριλογία του GTA έφτασε στο Steam και είναι στη μισή τιμή!

Το Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, το οποίο κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2021 για κονσόλες και PC (μέσω Rockstar Launcher), μόλις έγινε διαθέσιμο και στο Steam. Ναι, από σήμερα μπορείτε να αγοράσετε την remastered τριλογία των θρυλικών παιχνιδιών μέσα από τον πλατφόρμα της Valve.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι η τιμή του πακέτου είναι στα 59,99 ευρώ, αλλά αν θέλετε να το αγοράσετε τώρα, τότε μπορείτε να το πάρετε στη μισή τιμή, δηλαδή στα 29,99 ευρώ. Η προσφορά αυτή θα ισχύει μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου. Μάλιστα, ο τίτλος υποστηρίζει κανονικά τα achievements του Steam, ενώ παράλληλα υποστηρίζεται κανονικά και από το Steam Deck.

Το πακέτο περιλαμβάνει τις ανανεωμένες εκδόσεις των Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City και Grand Theft Auto: San Andreas.

Επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition στο Steam πατώντας εδώ.

Απ’ ότι φαίνεται, θα υπάρχει και η δυνατότητα να αγοράσετε μεμονωμένα τα παιχνίδια της τριλογίας, αν και αυτό δεν λειτουργεί σωστά προς το παρόν. Και αυτό γιατί όταν πάει κάποιος να διαλέξει μόνο ένα παιχνίδι της τριλογίας, τότε το Steam τον «πετάει» ξανά στο πακέτο με τους τρείς τίτλους.

Η Rockstar Games δήλωσε επίσημα ότι το Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition θα έρθει και στο Epic Games Store, αλλά προς τα τέλη του Ιανουαρίου. Μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό πότε ακριβώς θα καταφθάσει στην πλατφόρμα της Epic Games.