Γκάφα της Microsoft: Πουλούσε άγνωστο παιχνίδι για $2,000 (ΦΩΤΟ)

Και ήταν με αυτή την τιμή για σχεδόν μία μέρα
19 Ιανουαρίου 2023 17:53
Γκάφα της Microsoft: Πουλούσε άγνωστο παιχνίδι για $2,000 (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη γκάφα από την Microsoft κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, καθώς η εταιρία είχε αλλάξει την τιμή από ένα indie παιχνίδι και κόστιζε…$2,000. Το παιχνίδι αυτό ήταν το Ball Race 2: Ramp, το οποίο είχε την τιμή (περίπου) όσο τριών Xbox Series X.

Τα νέα φέρνει στη δημοσιότητα το Gamerant, το οποίο λέει ότι ο χρήστης του Reddit, με την ονομασία MelonButterG, ανέβασε μία φωτογραφία που δείχνει αυτό το indie παιχνίδι να πωλείται για $2,000. Μάλιστα, βρισκόταν σε αυτή την τιμή για περίπου μία ημέρα, μέχρι που η Microsoft την άλλαξε επιτέλους και τώρα μπορεί να γίνει δικό σας με μόλις $4,99.

Το παράξενο της υπόθεσης είναι ότι και απλό “Google” να έκανε κάποιος το παιχνίδι, η πρώτη αναζήτηση έδειχνε ότι κοστίζει $1,999. Δείτε την εικόνα παρακάτω:

Πρόκειται για ένα παιχνίδι, όπου ο παίκτης παίρνει τον έλεγχο μιας μπάλας και πρέπει να τερματίσει την εκάστοτε πίστα περνώντας από διάφορες προκλήσεις, θυμίζοντας έντονα το “Kula World” του PlayStation.

Φυσικά, πολλοί ήταν εκείνοι που “τρόλαραν” την εταιρία κάτω από το post του MelonButterG στο Reddit. Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι και η Epic Games είχε κάνει κάτι παρόμοιο παλιότερα, όταν πουλούσε την ακριβή έκδοση του FIFA 23 για 6 σεντς του ευρώ αντί για 100 ευρώ που έκανε κανονικά.

Tags: