Warzone 2: Καθυστερεί η δεύτερη σεζόν για το Battle Royale του Call of Duty

Δίνει εξηγήσεις η Infinity Ward
19 Ιανουαρίου 2023 14:57
Warzone 2: Καθυστερεί η δεύτερη σεζόν για το Battle Royale του Call of Duty

Οι παίκτες του Call of Duty: Modern Warfare II και του Call of Duty: Warzone 2.0 θα χρειαστεί να περιμένουν περισσότερο για την κυκλοφορία νέο περιεχομένου, όπως ανακοίνωσε η Infinity Ward.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η δεύτερη σεζόν των παιχνιδιών ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις αρχές του Φεβρουαρίου, αλλά οι ομάδες ανάπτυξης θα χρειαστούν λίγο περισσότερο χρόνο. Έτσι, το ντεμπούτο της μεταφέρθηκε πλέον για τις 15 Φεβρουαρίου.

Η ανακοίνωση έγινε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του franchise στο Twitter, επισημαίνοντας:

Η δεύτερη σεζόν θα κυκλοφορήσει στις 15 Φεβρουαρίου.

Οι ομάδες των στούντιο μας έχουν κάνει πολλές αλλαγές σύμφωνα με τα όσα έχουμε ακούσει από την κοινότητα των παικτών.

Η δεύτερη σεζόν θα περιλαμβάνει ολοκαίνουργιο περιεχόμενο, με την επιστροφή του Resurgence και έναν εξ ολοκλήρου νέο μικρό χάρτη για το Warzone 2.0. Επίσης το Ranked Play θα επιστρέψει στο Modern Warfare II, μαζί με νέους multiplayer χάρτες, νέα modes, όπλα και πολλά ακόμη. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.

Περισσότερες πληροφορίες για όλες τις αλλαγές και τις προσθήκες, όπως για παράδειγμα όσα έχει επιμεληθεί το στούντιο για το looting, το gulag και τα loadouts του Warzone 2.0, θα αποκαλυφθούν την επόμενη εβδομάδα μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Call of Duty.

Φυσικά, μένει να δούμε αν η δεύτερη σεζόν θα καταφέρει να κερδίσει την κοινότητα, αφού, όπως σας έχουμε ενημερώσει, τελευταία το παιχνίδι έχει χάσει πολλούς παίκτες.