Προλάβετε εντελώς δωρεάν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για το PC σας από τη Bandai Namco

Προσφορά για όποιον προλάβει
19 Ιανουαρίου 2023 10:21
Προλάβετε εντελώς δωρεάν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για το PC σας από τη Bandai Namco

Μια νέα προωθητική προσφορά ξεκίνησε η γνωστή publishing εταιρία Bandai Namco, η οποία χαρίζει το ιδιαίτερο αφηγηματικό παιχνίδι 11-11 Memories Retold για το PC.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η εταιρία θα δώσει συνολικά 200,000 αντίτυπα του τίτλου, στους πρώτους χρήστες που θα εγγραφούν στο giveaway της, χρησιμοποιώντας τον Bandai Namco λογαριασμό τους ή δημιουργώντας έναν νέο. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν ενδιαφέρον μέχρι την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στις 15:00. Τα Steam κλειδιά θα δοθούν την επόμενη ημέρα μέσα από e-mail που θα αποσταλεί στη διεύθυνση που έχει χρησιμοποιηθεί από τον κάθε χρήστη για τον λογαριασμό του. Αν τα κλειδιά εξαντληθούν νωρίτερα, οι άτυχοι δε θα λάβουν κάποιο ενημερωτικό e-mail.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε, μπορείτε να βρείτε το giveaway πατώντας εδώ.

Για την ιστορία, το 11-11 Memories Retold είναι ένα adventure παιχνίδι που λαμβάνει χώρα στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο τίτλος επιτρέπει στους παίκτες να βιώσουν την ιστορία μέσα από την προοπτική δύο διαφορετικών χαρακτήρων, του Καναδού φωτογράφου Harry Lambert (τον οποίο ενσαρκώνει ο Elijah Wood) και του Γερμανού μηχανικού Kurt Waldner (τον οποίο ενσαρκώνει ο Sebastian Koch). Και οι δύο συμμετέχουν στον πόλεμο για πολύ διαφορετικούς λόγους. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της εμπειρίας είναι το εικαστικό στυλ της, το οποίο είναι επηρεασμένο από το καλλιτεχνικό ρεύμα του ιμπρεσιονισμού.