Νέα προσφορά στο PS5: Μπορείτε να δοκιμάσετε το remake του The Last of Us

Απολαύστε τις δύο πρώτες ώρες του The Last of Us Part I
18 Ιανουαρίου 2023 16:20
Νέα προσφορά στο PS5: Μπορείτε να δοκιμάσετε το remake του The Last of Us

Αν έχετε μπει σε mood The Last of Us χάρη στην πολυσυζητημένη τηλεοπτική σειρά του HBO, η νέα προσφορά του PlayStation είναι για εσάς. Αναλυτικότερα, η εταιρία δίνει στους συνδρομητές του PlayStation Plus τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το The Last of Us Part I που κυκλοφόρησε πέρυσι το Σεπτέμβριο αποκλειστικά για το PlayStation 5.

Συγκεκριμένα, τα μέλη του PlayStation Plus Premium έχουν πρόσβαση σε ένα ειδικό Game Trial. Μέσα από αυτό μπορούν να παίξουν τις δύο πρώτες ώρες του remake, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Μάλιστα, αν αποφασίσουν πως θέλουν να συνεχίσουν να παίζουν, μπορούν να αγοράσουν το παιχνίδι και να διατηρήσουν την πρόοδό τους.

Η πρόσβαση στο εν λόγω Game Trial γίνεται τόσο μέσα από το PlayStation Store όσο και από τη σχετική ενότητα του PlayStation Plus στο μενού του PS5.

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το remake αφηγείται ξανά τη συναισθηματική και αξέχαστη ιστορία του Joel και της Ellie, φρεσκάροντας ολοκληρωτικά την εμπειρία. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός τομέας έχει φτιαχτεί από το μηδέν, αφού στόχος της ομάδας ανάπτυξης ήταν να εκμεταλλευτεί όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και να εξαντλήσει όσο το δυνατόν τους πόρους που μπορεί να προσφέρει το PS5.

Να σημειωθεί πως το remake έρχεται για πρώτη φορά πλήρως μεταγλωττισμένο στα ελληνικά και με δυνατότητα επιλογής ελληνικών υποτίτλων.

Αν θέλετε ένα φρεσκάρισμα, στο review του για το Unboxholics.com, ο Γιώργος Πρίτσκας είχε αναφέρει:

Αν δεν έχετε παίξει ποτέ το The Last of Us, τότε είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να παίξετε ένα πανέμορφο και ευλαβικά πιστό remake ενός από τα σημαντικότερα παιχνίδια του 21ου αιώνα. Δεν σας το προτείνω απλά, σας προτρέπω να το πάρετε. Από την άλλη, αν το έχετε παίξει, είναι δύσκολο να σας βοηθήσω στην επιλογή σας. Σίγουρα δεν μιλάμε για κάποια “αρπαχτή”, όπως δεν μιλάμε και για κάτι ριζικά καινούργιο. Το αν αξίζει τα χρήματά που ζητάει, είναι στην τελική, κάτι υποκειμενικό. Δείτε το, παίξτε το λίγο αν έχετε την δυνατότητα κι έπειτα, αποφασίσετε αν αξίζει για εσάς την επένδυση.

Για περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την κριτική του πατώντας εδώ.