Lies of P: Δείτε gameplay πλάνα 8Κ ανάλυσης από το souls-like παιχνίδι που θυμίζει Bloodborne!

Και συγκεκριμένα από την PC έκδοση
17 Ιανουαρίου 2023 22:54
Lies of P: Δείτε gameplay πλάνα 8Κ ανάλυσης από το souls-like παιχνίδι που θυμίζει Bloodborne!

Η ομάδα ανάπτυξης Neowiz Games έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο gameplay βίντεο από το Lies of P, το επερχόμενο souls-like παιχνίδι της που έχει κάνει αίσθηση, εν μέρει γιατί καλύπτει τη δίψα της κοινότητας για κάτι που θυμίζει το αριστουργηματικό Bloodborne της FromSoftware.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το στούντιο συνεργάστηκε με την AMD για ένα αποκλειστικό gameplay βίντεο που είναι τραβηγμένο στην εξαιρετικά υψηλή 8K ανάλυση. Ειδικότερα, το παιχνίδι τρέχει σε έναν υπολογιστή που είναι εξοπλισμένος με την ολοκαίνουργια και πανίσχυρη Radeon RX 7900 XTX κάρτα γραφικών της εταιρίας, σε 8K ανάλυση και με Ultra Settings.

Αναμενόμενα η κοφτερή απεικόνιση εντυπωσιάζει, βοηθώντας τα σκοτεινά, νεογοτθικά περιβάλλοντα να αναδειχθούν. Φυσικά δε λείπει και η έντονη δράση, με τον ανθρωποειδής πρωταγωνιστή, τον Pinocchio, να αντιμετωπίζει διάφορους μηχανικούς εχθρούς, με έντονα particles effects σε κάθε χτύπημα. Η κλιμάκωση του βίντεο είναι ένα boss fight με ένα επιβλητικό ρομπότ με απειλητικά κόκκινα μάτια.

Μπορείτε να δείτε τα νέα 8K gameplay πλάνα μέσα από τον player που ακολουθεί.

Η ιστορία του Lies of P:

Ο παίκτης ξυπνάει σε ένα εγκαταλελειμμένο σιδηροδρομικό σταθμό του Krat, μία πόλη που κατακλύζεται από τρέλα και αιματοχυσία και μπροστά του βλέπει ένα σημείωμα που λέει: «Βρες τον κ. Τζεπέτο. Είναι σε αυτή την πόλη».

Το παιχνίδι αντλεί έμπνευση από το παραμύθι του Πινόκιο. Μάλιστα, οι developers ετοιμάζουν και ένα μοναδικό σύστημα ‘ψεμάτων’, το οποίο θα αλλάζει το gameplay ανάλογα με τα όσα λέτε και κάνετε με τον χαρακτήρα σας.

Πότε και σε ποιες πλατφόρμες θα κυκλοφορήσει το Lies of P:;

Το Lies of P αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation και Xbox κονσόλες, καθώς και για ηλεκτρονικούς υπολογιστές κάποια στιγμή μέσα στο 2023, χωρίς όμως να γνωρίζουμε ακριβώς το πότε. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι όπως έχει επιβεβαιωθεί, θα καταφθάσει από την πρώτη ημέρα και στον κατάλογο της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass.

Tags: