Hogwarts Legacy: Τόσες ώρες θα διαρκεί το Harry Potter παιχνίδι

Νέες πληροφορίες για τον άκρως αναμενόμενό τίτλο
17 Ιανουαρίου 2023 21:17
Hogwarts Legacy: Τόσες ώρες θα διαρκεί το Harry Potter παιχνίδι

Η αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία του Hogwarts Legacy, του νέου μεγάλου Harry Potter παιχνιδιού, συνεχίζεται και τώρα στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μια πολύ σημαντική πληροφορία. Συγκεκριμένα, μόλις μάθαμε πόσο μεγάλο θα είναι το RPG, δηλαδή πόσες ώρες θα χρειαστεί να αφιερώσει κάποιος για να ολοκληρώσει τη βασική ιστορία, καθώς και πόσες ώρες θα χρειαστεί για ένα ολοκληρωμένο playthrough, μαζί με τα side quests.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το επίσημο art book του παιχνιδιού φαίνεται πως έφτασε στα χέρια ορισμένων καταναλωτών νωρίτερα απ’ ότι έπρεπε και έτσι διάφορες πληροφορίες που περιλαμβάνονται εντός του κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Για παράδειγμα στα social media κυκλοφορεί μια εικόνα απ’ τον χάρτη του τίτλου, περιγραφές για τους διάφορους χαρακτήρες του, κ.α. Κάπως έτσι, λοιπόν, μάθαμε και για τη διάρκεια του Hogwarts Legacy.

Πόσο μεγάλο είναι το Hogwarts Legacy;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του επίσημου art book, για να τερματίσει κάποιος τη βασική ιστορία του Hogwarts Legacy θα χρειαστεί 35 ώρες. Από την άλλη, όσοι στοχεύουν 100% ολοκλήρωση, κάνοντας όλα και όλα τα side quests, θα πρέπει να αφιερώσουν περίπου 75 ώρες.

Φυσικά, η συνολική διάρκεια μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί σημαντικά ανάλογα με το επιλεγμένο επίπεδο δυσκολίας.

Λίγα λόγια για το Hogwarts Legacy

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, το Hogwarts Legacy είναι ένα open-world RPG που αναπτύσσεται από την Avalanche Software (του Disney Infinity) και το οποίο θα μεταφέρει τους fans στον κόσμο της μαγείας των Harry Potter παιχνιδιών. Συγκεκριμένα, ως παίκτες θα αναλάβετε το ρόλο ενός μαθητή στο Hogwarts, έχοντας μάλιστα τη δυνατότητα να διαλέξετε τον οίκο σας και να παρακολουθήσετε τάξεις. Φυσικά δε λείπει η εξερεύνηση, οι μάχες και οι δύσκολες ηθικές αποφάσεις.

Επιπροσθέτως, εκτός από τις μαγικές δεξιότητες που θα είναι πολλές, θα μπορείτε να φτιάξετε μαγικά φίλτρα, charms και άλλα αντικείμενα, ενώ θα υπάρχει και “herbology”. Μιας και πρόκειται για RPG παιχνίδι, φυσικά θα μπορείτε να εξοπλιστείτε με ένα σωρό από armors, ενώ θα υπάρχει και το ανάλογο character customization. Επίσης, θα υπάρχουν διάσπαρτα στο χάρτη πολλά beasts με τα οποία θα έρθετε αντιμέτωποι, αλλά και πολλοί γρίφοι που πρέπει να λύσετε.

Αξίζει να αναφερθεί πως στο παιχνίδι δε θα μπορείτε να παίξετε αγώνες Quidditch, ωστόσο θα δίνεται η δυνατότητα να πετάξετε με το μαγικό σας σκουπόξυλο και να εξερευνήσετε το χώρο περίξ του κάστρου του Χόγκουαρτς.

Πρόσφατα σας ενημερώσαμε ότι το Hogwarts Legacy έγινε το Νο.1 πιο wishlisted παιχνίδι στο Steam. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ. Επίσης, αν πατήσετε εδώ, μπορείτε να απολαύσετε τα ολοκαίνουργια gameplay πλάνα που κυκλοφόρησαν τον Δεκέμβριο. Τέλος, πατώντας εδώ θα βρείτε τις επίσημες απαιτήσεις συστήματος της PC έκδοσης.

Πότε θα κυκλοφορήσει το Hogwarts Legacy;

Το Hogwarts Legacy είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου του 2023 για τα PS5, Xbox Series X|S και PC. Η PS4/Xbox One έκδοση θα κυκλοφορήσει στις 4 Απριλίου του 2023, ενώ η Nintendo Switch έκδοση στις 25 Ιουλίου του 2023.