Διαθέσιμα για λίγες μέρες ακόμα αυτά τα τρία δωρεάν παιχνίδια για το PC σας

Από το Epic Games Store
16 Ιανουαρίου 2023 16:33
Διαθέσιμα για λίγες μέρες ακόμα αυτά τα τρία δωρεάν παιχνίδια για το PC σας

Να σας υπενθυμίσουμε ότι έχετε λίγα εικοσιτετράωρα ακόμα για να κατεβάσετε τρία δωρεάν παιχνίδια για τον υπολογιστή σας. Πιο συγκεκριμένα, από την προηγούμενη Πέμπτη τρέχει μια προσφορά στο Epic Games Store, στην οποία μπορείτε να αποκτήσετε τρεις τίτλους, χωρίς κανένα κόστος.

Το 1ο παιχνίδι είναι το Divine Knockout από την Red Beard Games. Αυτό είναι ένα 3rd person platform fighting παιχνίδι, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε μαζί με τους φίλους σας.

Το 2ο παιχνίδι είναι το First Class Trouble της Invisible Walls. Πρόκειται για ένα casual party multiplayer παιχνίδι, το οποίο είναι ό,τι πρέπει για να παίζετε μαζί με την παρέα σας. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να συνεργαστείτε με τους άλλους παίκτες και να προσπαθήσετε να επιβιώσετε για να κερδίσετε. Ο κύριος σκοπός σας είναι να εξοντώσετε μία φονική AI.

Το 3ο παιχνίδι είναι το Gamedec - Definitive Edition της Anshar Studios και πρόκειται για ένα single-player cyberpunk RPG, στο οποίο θα πάρετε τον έλεγχο ενός ντετέκτιβ που προσπαθεί να λύσει κάποιες υποθέσεις.

Κατεβάστε το Divine Knockout (DKO) πατώντας εδώ.

Αποκτήστε το First Class Trouble από εδώ.

Κάντε δικό σας το Gamedec - Definitive Edition από εδώ.

Και τα τρία παραπάνω παιχνίδια θα βρίσκονται διαθέσιμα στο Epic Games Store έως την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος. Μόλις ολοκληρωθεί η προσφορά, τότε η “Free Games” κατηγορία του καταστήματος θα ανανεωθεί με το Epistory - Typing Chronicles της Fishing Cactus. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.