Δεν έχει ακυρωθεί το Beyond Good & Evil 2 – Διαβεβαιώνει η Ubisoft

Η γαλλική εταιρία καθησυχάζει τους παίκτες
16 Ιανουαρίου 2023 15:17
Δεν έχει ακυρωθεί το Beyond Good & Evil 2 – Διαβεβαιώνει η Ubisoft

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η Ubisoft είναι αντιμέτωπη με μερικά σοβαρά οικονομικά θέματα, ανακοινώνοντας πως θέλει να μειώσει τα έξοδά της για να εξοικονομήσει σχεδόν 200 εκατομμύρια ευρώ, μέσα από «στρατηγική ανασυγκρότηση». Μάλιστα, η ανακοίνωση αυτή ήρθε μετά την αποκάλυψη πως το Skull and Bones θα καθυστερήσει για έκτη φορά, την ώρα που τρία άγνωστα projects της γαλλικής εταιρίας ακυρώθηκαν εντελώς. Κάπως έτσι, αυτό το κλίμα αβεβαιότητας έκανε τους fans να φοβούνται για το Beyond Good & Evil 2.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, μετά την εκ νέου αποκάλυψη του παιχνιδιού στην E3 2017 και ένα trailer την επόμενη χρονιά, δεν έχουμε δει σχεδόν τίποτα από τον τίτλο, ενώ η αποχώρηση του director, Michel Ancel, το 2020, έχει κάνει πολλούς να φοβούνται για τη μοίρα του project. Οι εικασίες, λοιπόν, ξεκίνησαν ξανά, με τους gamers να αναρωτιούνται αν το Beyond Good & Evil 2 βρίσκεται ακόμη υπό ανάπτυξη, αν όλα κυλούν ομαλά και αν πρόκειται όντως να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή.

Θέλοντας να ξεκαθαρίσει το τοπίο, η Ubisoft τοποθετήθηκε επίσημα επί του θέματος. Αναλυτικότερα, μιλώντας στο Eurogamer, ένας αντιπρόσωπός της τόνισε:

Η ανάπτυξη του Beyond Good and Evil 2 βρίσκεται σε εξέλιξη και η ομάδα εργάζεται σκληρά για να εκπληρώσει τη φιλόδοξη υπόσχεσή της.

Επομένως, όχι, το Beyond Good & Evil 2 δεν έχει ακυρωθεί, με τη Ubisoft να διαβεβαιώνει για άλλη μια φορά την κοινότητα πως η ανάπτυξή του συνεχίζεται. Για την ιστορία, το πολυαναμενόμενο sequel κατέχει το ρεκόρ για τη μεγαλύτερη σε διάρκεια ανάπτυξη για μεγάλο βιντεοπαιχνίδι, αφού είχε ανακοινωθεί αρχικά πριν από τουλάχιστον 15 χρόνια! Από τότε, η ανάπτυξή του έχει παγώσει και έχει ξεκινήσει εκ νέου αρκετές φορές.