Αυτά είναι τα πιο βαρετά παιχνίδια Pokemon για τους fans

Ποιο είναι για εσάς;
16 Ιανουαρίου 2023 14:20
Αυτά είναι τα πιο βαρετά παιχνίδια Pokemon για τους fans

Pokémon Diamond ή Pokémon Red; Scarlet ή Arceus; Ποιο είναι το αγαπημένο παιχνίδι της δημοφιλούς σειράς για εσάς; Υπάρχουν πολλά παιχνίδια στο franchise και μάλλον θα έχετε και εσείς ένα προσωπικό αγαπημένο (ή και περισσότερα), καθώς και κάποιο που θα θεωρείτε το πιο αδύναμο.

Αυτό, λοιπόν, θέλησαν να κουβεντιάσουν οι fans των Pokémon στο Reddit, αφού μέσα από το γνωστό site, εκατοντάδες θαυμαστές είπαν τη γνώμη τους για το πιο θεωρούν το πιο αδύναμο παιχνίδι. Παραδείγματος χάρη, ένας χρήστης με την ονομασία “SSGSSLVARO” αναφέρει ότι για εκείνον το πιο αδύναμο είναι το “Ultra Sun & Moon”.

Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που “ψήφισαν” τα παραπάνω λέγοντας ότι θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι κάποιο DLC και όχι ένα κεντρικό παιχνίδι της σειράς.

Πολλοί χρήστες δήλωσαν ότι από τα πιο βαρετά Pokémon παιχνίδια ήταν τα Pokémon Brilliant Diamond και Pokémon Shining Pearl λόγω κάποιον τεχνικών προβλημάτων. Άλλοι αναφέρθηκαν και στα Pokémon Sword και Pokémon Shield του Nintendo Switch, επειδή “θυσιάζει από την εξερεύνηση και πολλά άλλα πράγματα που αγαπούσαν στα παλιά παιχνίδια, για τις wild areas και τα Raids, τα οποία θεωρούν βαρετά”.

Να σας πούμε κάπου εδώ, ότι η σειρά μετράει δεκάδες παιχνίδια, από κεντρικά κεφάλαια μέχρι και spin-offs, οπότε είναι λογικό να μην αρέσουν όλα σε όλους. Προφανώς και οι παραπάνω απαντήσεις αφορούν τα γούστα του καθενός. Ωστόσο, ποιο είναι το πιο αδύναμο παιχνίδι της σειράς για εσάς; Πείτε μας στα σχόλια!