Black Myth: Wukong - Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το εντυπωσιακό κινεζικό souls-like!

Και θα χρειαστεί αρκετή υπομονή
16 Ιανουαρίου 2023 11:32
Black Myth: Wukong - Μάθαμε πότε θα κυκλοφορήσει το εντυπωσιακό κινεζικό souls-like!

Με αφορμή τους εορτασμούς για το Κινεζικό νέο έτος, η εγχώρια ομάδα ανάπτυξης Game Science Studio έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ιδιαίτερο trailer για τον άκρως αναμενόμενο souls-like τίτλο της, το Black Myth: Wukong.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, πρόκειται για ένα short film, το οποίο ολοκληρώνεται με την αποκάλυψη της ημερομηνίας κυκλοφορίας του παιχνιδιού ή για την ακρίβεια του χρονικού πλαισίου που έχει θέσει ως στόχο το στούντιο. Και επίσημα, λοιπόν, το Black Myth: Wukong αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2024 για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Για την ώρα δε γνωρίζουμε αν ο τίτλος θα καταφθάσει και σε κάποια κονσόλα.

Το εν λόγω βίντεο ακολουθεί παρακάτω:

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το Black Myth: Wukong, πρόκειται για ένα souls-like παιχνίδι που βασίζεται στο κλασικό κινεζικό μυθιστόρημα του 16ου αιώνα Journey to the West. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το έλεγχο μιας μαϊμούς που βασίζεται στον Monkey King, Sun Wukong, και αναφέρεται στο παιχνίδι ως ο " Destined One". Πέρα από το melee σύστημα μάχης που έχουμε συνηθίσει στα παιχνίδια της κατηγορίας, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να μεταμορφωθούν και σε άλλα πλάσματα, όπως για παράδειγμα σε ένα έντομο για να ταξιδέψουν στα περιβάλλοντα ή σε ένα γιγαντιαίο τέρας.

Το Black Myth: Wukong είχε αποκαλυφθεί το καλοκαίρι του 2020 με ένα εντυπωσιακό 13 λεπτών gameplay βίντεο, το οποίο έγινε αμέσως viral, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές εντός ωρών. Η ανάπτυξη του τίτλου γίνεται χρησιμοποιώντας την υπερσύγχρονη μηχανή γραφικών Unreal Engine 5.