Το νέο trailer από το SEASON του PS5 θα σας μαγέψει με την ομορφιά του!

Καταφθάνει ο ιδιαίτερος indie τίτλος
14 Ιανουαρίου 2023 19:15
Το νέο trailer από το SEASON του PS5 θα σας μαγέψει με την ομορφιά του!

Στο τέλος του μήνα αναμένεται να κυκλοφορήσει το SEASON: A letter to the future, μια ιδιαίτερη indie εμπειρία που είχαμε δει σε ένα από τα State of Play σόου του PlayStation πέρυσι. Θέλοντας, λοιπόν, να προετοιμάσει το έδαφος, η ομάδα ανάπτυξης Scavengers Studio κυκλοφόρησε τώρα το story trailer του τίτλου.

Στο SEASON: A letter to the future παίζετε ως μια νεαρή γυναίκα από ένα απομονωμένο χωριό που εξερευνά τον κόσμο με το ποδήλατό της για πρώτη φορά, συλλέγοντας αναμνήσεις πριν ένας κατακλυσμός εξαφανίσει τα πάντα. Η ομάδα ανάπτυξης χαρακτηρίζει το παιχνίδι ως μια αναζήτηση για την ανακάλυψη ενός νέου κόσμου, άγνωστου αλλά και οικείου, με τους παίκτες να καταγράφουν και να φωτογραφίζουν κάθε σημάδι ζωή που βρίσκουν…όσο ακόμη μπορούν!

Μεταξύ άλλων, στην περιπέτεια οι παίκτες θα συναντήσουν διάφορους χαρακτήρες, όπως τον Kochi, ένα νεαρό αγόρι, την Maytora μια καλλιτέχνη που με τα γλυπτά της καταγράφει την ιστορία του τόπου και τον Easel, τον τελευταίο μοναχό του Tieng Valley. Για περισσότερα σχετικά με την ιστορία του παιχνιδιού και τους εν λόγω χαρακτήρες μπορείτε να δείτε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

Το SEASON: A letter to the future αναμένεται να κυκλοφορήσει για το PlayStation 5, για το PlayStation 4 και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μέσω Steam και Epic Games Store στις 31 Ιανουαρίου.