Η Capcom πουλάει τα “αληθινά” First-Aids αναψυκτικά του Resident Evil για 200 ευρώ

Μια συνεργασία με την Game Flavor
14 Ιανουαρίου 2023 16:48
Η Capcom πουλάει τα “αληθινά” First-Aids αναψυκτικά του Resident Evil για 200 ευρώ

Η Capcom γιορτάζει τα 25 χρόνια του θρυλικού Resident Evil franchise και εκτός από το Resident Evil 4 Remake που θα κυκλοφορήσει σύντομα, η ιαπωνική εταιρία θα φέρει στην αγορά και κάτι…διαφορετικό! Πιο συγκεκριμένα, πολύ σύντομα θα μπορείτε να αγοράσετε και ένα μεγάλο πακέτο με “First Aid” για τη συλλογή σας.

Η Capcom συνεργάστηκε γι’ αυτό με την εταιρία Game Flavor και σε αυτό το επετειακό κουτί θα βρείτε δέκα αναψυκτικά (όχι αλκοολούχα) που έχουν την εμφάνιση των First Aid kits που βλέπουμε στα παιχνίδια και που θα μπορείτε να πιείτε κανονικά.

Τα κουτάκια αναψυκτικού έρχονται σε διαφορετικές γεύσεις, όπως lime και αγγούρι και είναι στα 330ml. Ωστόσο, μέσα στο πακέτο θα βρείτε Ink Ribbons και 4 χρωματιστά herbs. Με τα herbs θα μπορείτε να φτιάξετε διάφορα κοκτέιλς εμπνευσμένα από τα Resident Evil, χάρη σε διάφορες συνταγές που θα βρείτε μέσα σε κάποιες ειδικές κάρτες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι όλο αυτό το πακέτο κοστίζει περίπου 200 ευρώ και θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι’ αυτό πατώντας εδώ.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι η σειρά γιόρτασε τα 25 χρόνια της το 2021, αλλά φαίνεται πως η Capcom τώρα είπε να κυκλοφορήσει κάτι ιδιαίτερο για τη σειρά.