Skull & Bones: Δείτε τα νέα πλάνα από τον “βασανισμένο” τίτλο της Ubisoft

Ακόμα δεν ξέρουμε ημερομηνία κυκλοφορίας
14 Ιανουαρίου 2023 13:59
Skull & Bones: Δείτε τα νέα πλάνα από τον “βασανισμένο” τίτλο της Ubisoft

Πρόσφατα μάθαμε ότι το Skull & Bones της Ubisoft καθυστέρησε για έκτη φορά, αλλά η εταιρία έρχεται τώρα και θέλει να σας δώσει μια νέα ματιά στον επερχόμενο τίτλο της.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το επίσημο κανάλι της Ubisoft στο YouTube δημοσιεύτηκε ένα μεγάλης διάρκειας βίντεο, το οποίο θέλει να σας παρουσιάσει διάφορες πτυχές του gameplay. Μέσα από σχεδόν 30 λεπτά πλάνων, η ομάδα ανάπτυξης παίζει το παιχνίδι και παράλληλα σάς εξηγεί πώς δουλεύει ο κόσμος, οι μηχανισμοί, καθώς και πως θα μπορείτε να ταξιδέψετε με τα πλοία σας.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι στο Skull & Bones θα έχετε το δικό σας πλήρωμα και το προσωπικό σας πλοίο, με το οποίο θα μπορείτε να επισκέπτεστε νησιά ή να πηγαίνετε στα outposts. Μέσα από τα outposts θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε συναλλαγές, να δίνετε τα “quests” (contracts), να γνωρίζετε άλλους παίκτες, καθώς και πολλά άλλα.

Για την ιστορία, να σας θυμίσουμε ότι η υπ' αριθμόν 5 καθυστέρηση του πειρατικού simulation MMO τίτλου της Ubisoft συνέβη τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν μάθαμε ότι δε θα κυκλοφορήσει εντός του 2022, αλλά τον Μάρτιο του 2023. Ωστόσο, πριν από μερικές ημέρες, έγινε γνωστή η 6η καθυστέρηση, καθώς η Ubisoft αναθεωρεί τα πλάνα της και στοχεύει να βγάλει το Skull & Bones προς τις "αρχές του 2023-24", κάτι που αφήνει να εννοηθεί πως πρόκειται για το τρέχον οικονομικό της έτος.

To Skull & Bones αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για τα PS5, Xbox Series X|S και PC, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.