Hogwarts Legacy: Το Harry Potter παιχνίδι θα έχει επιλογή 60FPS στα PS5 και Xbox Series X

Νέες επίσημες πληροφορίες
13 Ιανουαρίου 2023 23:11
Hogwarts Legacy: Το Harry Potter παιχνίδι θα έχει επιλογή 60FPS στα PS5 και Xbox Series X

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του Hogwarts Legacy, το οποίο περιμένουν με ανυπομονησία οι λάτρεις του σύμπαντος του Harry Potter. Θέλοντας, λοιπόν, να προετοιμάσει το έδαφος, η Warner Bros. Games επιβεβαίωσε μερικές νέες χρήσιμες λεπτομέρειες για τον τεχνικό τομέα του παιχνιδιού.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η επίσημη support ιστοσελίδα της Warner Bros. Games για τον τίτλο ενημερώθηκε με νέες πληροφορίες για τις εκδόσεις των PS5, Xbox Series X και Xbox Series S. Συγκεκριμένα, όπως τονίζει η ομάδα ανάπτυξης Portkey Games, το open world RPG θα μπορεί να τρέξει στα 60FPS στις κονσόλες νέας γενιάς. Ειδικότερα, οι παίκτες θα έχουν στην διάθεσή τους πολλαπλά modes για να επιλέξουν, όπως το Fidelity mode που θα δίνει προτεραιότητα στην οπτική απεικόνιση και στην ποιότητα των γραφικών, με στόχο τα 30 fps, ενώ από την άλλη θα υπάρχει και Performance mode που θυσιάζει τα γραφικά για ομαλότερη κίνηση, με στόχο τα 60 fps.

Αναλυτικότερα, η επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού επισημαίνει:

Οι εκδόσεις των PlayStation5 και Xbox Series X|S κονσολών του Hogwarts Legacy θα υποστηρίζουν πολλαπλά modes γραφικών, με τα πιο συνηθισμένα να είναι το Fidelity mode που τρέχει στα 30 fps και το Performance mode που στοχεύει τα 60 fps.

Μάλιστα, όπως επιβεβαιώθηκε, το παιχνίδι θα έχει και πρόσθετα modes γραφικών για τους κατόχους σύγχρονων τηλεοράσεων και monitors που υποστηρίζουν την variable refresh rate τεχνολογία. Δυστυχώς, η ανάλυση που θα τρέχει το παιχνίδι δεν επιβεβαιώθηκε, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων του Digital Foundry γι’ αυτή τη λεπτομέρεια.

Λίγα λόγια για το Hogwarts Legacy

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, το Hogwarts Legacy είναι ένα open-world RPG που αναπτύσσεται από την Avalanche Software (του Disney Infinity) και το οποίο θα μεταφέρει τους fans στον κόσμο της μαγείας των Harry Potter παιχνιδιών. Συγκεκριμένα, ως παίκτες θα αναλάβετε το ρόλο ενός μαθητή στο Hogwarts, έχοντας μάλιστα τη δυνατότητα να διαλέξετε τον οίκο σας και να παρακολουθήσετε τάξεις. Φυσικά δε λείπει η εξερεύνηση, οι μάχες και οι δύσκολες ηθικές αποφάσεις.

Επιπροσθέτως, εκτός από τις μαγικές δεξιότητες που θα είναι πολλές, θα μπορείτε να φτιάξετε μαγικά φίλτρα, charms και άλλα αντικείμενα, ενώ θα υπάρχει και “herbology”. Μιας και πρόκειται για RPG παιχνίδι, φυσικά θα μπορείτε να εξοπλιστείτε με ένα σωρό από armors, ενώ θα υπάρχει και το ανάλογο character customization. Επίσης, θα υπάρχουν διάσπαρτα στο χάρτη πολλά beasts με τα οποία θα έρθετε αντιμέτωποι, αλλά και πολλοί γρίφοι που πρέπει να λύσετε.

Αξίζει να αναφερθεί πως στο παιχνίδι δε θα μπορείτε να παίξετε αγώνες Quidditch, ωστόσο θα δίνεται η δυνατότητα να πετάξετε με το μαγικό σας σκουπόξυλο και να εξερευνήσετε το χώρο περίξ του κάστρου του Χόγκουαρτς.

Πρόσφατα σας ενημερώσαμε ότι το Hogwarts Legacy έγινε το Νο.1 πιο wishlisted παιχνίδι στο Steam. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ. Επίσης, αν πατήσετε εδώ, μπορείτε να απολαύσετε τα ολοκαίνουργια gameplay πλάνα που κυκλοφόρησαν τον Δεκέμβριο.

Πότε θα κυκλοφορήσει το Hogwarts Legacy;

Το Hogwarts Legacy είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου του 2023 για τα PS5, Xbox Series X|S και PC. Η PS4/Xbox One έκδοση θα κυκλοφορήσει στις 4 Απριλίου του 2023, ενώ η Nintendo Switch έκδοση στις 25 Ιουλίου του 2023.