Κατεβάστε τρία παιχνίδια εντελώς δωρεάν!

Για το PC σας από την Epic Games
12 Ιανουαρίου 2023 18:10
Κατεβάστε τρία παιχνίδια εντελώς δωρεάν!

Από σήμερα θα μπορείτε να κατεβάσετε τρία παιχνίδια για το PC σας εντελώς δωρεάν! Πιο συγκεκριμένα, το Epic Games Store μόλις ανανέωσε την “Free Games” κατηγορία του, με 3 παιχνίδια για όλα τα γούστα.

Το 1ο παιχνίδι είναι το Divine Knockout από την Red Beard Games. Αυτό είναι ένα 3rd person platform fighting παιχνίδι, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε μαζί με τους φίλους σας.

Κατεβάστε το Divine Knockout (DKO) πατώντας εδώ.

Το 2ο παιχνίδι είναι το First Class Trouble της Invisible Walls. Πρόκειται για ένα casual party multiplayer παιχνίδι, το οποίο είναι ό,τι πρέπει για να παίζετε μαζί με την παρέα σας. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να συνεργαστείτε με τους άλλους παίκτες και να προσπαθήσετε να επιβιώσετε για να κερδίσετε. Ο κύριος σκοπός σας είναι να εξοντώσετε μία φονική AI.

Αποκτήστε το First Class Trouble από εδώ.

Το 3ο παιχνίδι είναι το Gamedec - Definitive Edition της Anshar Studios και πρόκειται για ένα single-player cyberpunk RPG, στο οποίο θα πάρετε τον έλεγχο ενός ντετέκτιβ που προσπαθεί να λύσει κάποιες υποθέσεις.

Κάντε δικό σας το Gamedec - Definitive Edition από εδώ.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι και οι τρεις τίτλοι θα βρίσκονται διαθέσιμοι στο Epic Games Store έως τις 19 Ιανουαρίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος.

Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.