League of Legends: H κοινότητα βρήκε τραγικό το νέο cinematic και η Riot απολογείται

Το παραδέχτηκε η εταιρία μέσα από μήνυμά της στο Twitter
11 Ιανουαρίου 2023 23:51
League of Legends: H κοινότητα βρήκε τραγικό το νέο cinematic και η Riot απολογείται

Πάντοτε τα cinematics που ετοιμάζει η Riot Games για κάθε νέα σεζόν του League of Legends είναι ένα σημείο αναφοράς, αφού καταφέρνουν να γίνονται viral και εκτός της σφαίρας επιρροής του δημοφιλέστερου MOBA του κόσμου. 

Για παράδειγμα, το περσινό cinematic με τίτλο "The Call" ήταν ένα από τα καλύτερα κατά γενική ομολογία. Ωστόσο για φέτος η κοινότητα δε μπορεί να πει το ίδιο για το cinematic "The Brink of Infinity" που κυκλοφόρησε ενόψει της Season 2023 του League of Legends. Ο λόγος; Κυριολεκτικά λείπουν όλα όσα κάνουν συναρπαστικά τα cinematic του LoL, όπως οι Champions, η δράση και η ποιότητα των ίδιων των cinematics. 

Το περίπου 2 λεπτών βίντεο απλώς είναι μια πτήση-πέρασμα από το Summoner's Rift και είναι το αντίθετο άκρο από την ποιότητα του "The Call". Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τη κοινότητα που κατακεραύνωσε τη Riot για αυτήν την επιλογή μέσα από τα social media. 

Δείτε το επίμαχο cinematic παρακάτω: 

Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις στο Twitter: 

Η αντίδραση της Riot και η συγγνώμη

Ήταν τόσο σφοδρή η αντίδραση από τη κοινότητα που λίγες ώρες μετά η Riot Games βγήκε και ζήτησε συγγνώμη για την ποιότητα του cinematic, με μια μακρόσυρτη απολογία όπου παραδέχτηκε πως υπήρξαν "πρωτοφανείς συνθήκες" που την ανάγκασαν να κάνει μια διαφορετική προσέγγιση για το φετινό cinematic της νέας σεζόν του League of Legends. 

"Φέτος, υπήρξαν κάποιες πρωτοφανείς περιστάσεις που μας ανάγκασαν να επιλέξουμε μια εναλλακτική προσέγγιση για το βίντεο της σεζόν 2023. Ωστόσο, πιστέψαμε ότι θα μπορούσε να ενσωματώσει το ευρύ σύμπαν και το ανταγωνιστικό πνεύμα της League, ενώ παράλληλα θα γιόρταζε την έναρξη μιας νέας σεζόν.

Αλλά ακούσαμε τα σχόλιά σας και θέλουμε να αναγνωρίσουμε ότι το Brink of Infinity δεν πέτυχε το 'γεμάτο δράση και πρωταθλητές' τρέιλερ που περιμένατε και οδήγησε σε περαιτέρω εικασίες σχετικά με την επένδυσή μας στο League. Ειλικρινά, θα έπρεπε να ήμασταν πιο επικοινωνιακοί, κάτι που ίσως να βοηθούσε σε κάποια από αυτά τα συναισθήματα και τις εικασίες. Πιστεύουμε ότι το League έχει λαμπρό μέλλον και επενδύουμε σε αυτό, αλλά μπορούμε να κάνουμε καλύτερη δουλειά στο να μοιραζόμαστε αυτά τα σχέδια μαζί σας.

Δεσμευόμαστε να σας δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς μοιάζει αυτή η επένδυση μέσα στις επόμενες δύο ημέρες.

Εκτιμούμε πραγματικά το πάθος και τα σχόλιά σας και η επιτυχία της League δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την αφοσίωσή σας. Σας ευχαριστούμε."