Πότε θα δούμε το επόμενο παιχνίδι της Naughty Dog; - Νέες δηλώσεις

Οπλιστείτε με υπομονή
10 Ιανουαρίου 2023 21:34
Πότε θα δούμε το επόμενο παιχνίδι της Naughty Dog; - Νέες δηλώσεις

Πρόσφατα σας ενημερώσαμε πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες η Naughty Dog να εργάζεται στο The Last of Us Part 3, παράλληλα με το multiplayer project της, ενώ στο παρελθόν είχαν κυκλοφορήσει φήμες και για επιστροφή της σειράς Uncharted. Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται πως θα πρέπει να είμαστε αρκετά υπομονετικοί μέχρι να δούμε την επίσημη ανακοίνωση του επόμενου παιχνιδιού της ιστορικής ομάδας.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο επικεφαλής του στούντιο του PlayStation, Neil Druckmann, τόνισε πως η Naughty Dog θα πάρει περισσότερο χρόνο αυτή τη φορά μέχρι να ανοίξει τα χαρτιά της. Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο μιας συνέντευξης που παραχώρησε στο Comicbook.com με αφορμή την πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς του HBO σε λίγα εικοσιτετράωρα, ο Druckmann εξήγησε γιατί ακόμη δεν έχουμε δει το νέο PS5 παιχνίδι του στούντιο.

Συγκεκριμένα, το μέσο επισήμανε πως τα Uncharted 4: A Thief's End και The Last of Us Part 2 είχαν αποκαλυφθεί πολλά χρόνια πριν τις αντίστοιχες κυκλοφορίες τους, δημιουργώντας ενθουσιασμό για τους fans. Ωστόσο, αυτό φαίνεται πως δημιούργησε και επιπλέον πίεση για τη Naughty Dog, κάτι που θέλει να αποφύγει αυτή τη φορά η ομάδα.

Ο Druckmann, λοιπόν, τόνισε:

Πράγματι, ανακοινώσαμε το Uncharted 4 και το The Last of Us Part 2 πολύ νωρίς και αυτό προκάλεσε μερικά προβλήματα όσον αφορά την ισορροπία προσωπικής ζωής και εργασίας που είχαμε μερικές φορές στο στούντιο.

Καθυστερώντας λίγο αυτή την ανακοίνωση, μπορούμε να είμαστε περισσότερο ευέλικτοι με το πρόγραμμα, μιας και πλέον είμαστε πιο συνειδητοποιημένοι σχετικά με το πώς να προσεγγίζουμε την παραγωγή. Έτσι, υπάρχει το multiplayer project μας και υπάρχει και ένα άλλο project, για το οποίο δεν θα πω τίποτα, πέρα από το ότι είμαστε επίσης πολύ ενθουσιασμένοι και για αυτό.

Επομένως, είτε το στούντιο ετοιμάζει το The Last of Us Part 3 είτε τη μεγάλη επιστροφή των Uncharted είτε κάποιο νέο IP, μάλλον θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι την επίσημη αποκάλυψη.