Avatar Generations – Δείτε gameplay από το νέο Avatar: The Last Airbender παιχνίδι

Έρχεται μέσα στους επόμενους μήνες
10 Ιανουαρίου 2023 20:17
Avatar Generations – Δείτε gameplay από το νέο Avatar: The Last Airbender παιχνίδι

Όπως μόλις ανακοινώθηκε, μέσα στους πρώτους μήνες του 2023 θα κυκλοφορήσει ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι που θα βασίζεται στην λατρεμένη τηλεοπτική σειρά Avatar: The Last Airbender.

Ο λόγος γίνεται για το Avatar Generations, μέσα από το οποίο οι παίκτες θα μπορούν να ζήσουν ξανά το ταξίδι του Aang και των φίλων του, καθώς εξερευνούν τα τέσσερα έθνη. Πρόκειται για ένα turn-based, squad RPG που βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Navigator Games για τα iOS και Android.

Το Avatar Generations θα ακολουθεί το free-to-play μοντέλο, δίνοντας στους παίκτες τη δυνατότητα να δημιουργήσουν και να προσαρμόσουν τη δική τους ομάδα, καθώς ταξιδεύουν στον δυναμικό χάρτη. Οι καλύτερες στιγμές από το σύμπαν του Avatar θα περιλαμβάνονται, ενώ θα υπάρχει και νέο πρωτότυπο περιεχόμενο, καθώς οι παίκτες θα αποκτούν τον έλεγχο των τεσσάρων στοιχείων, για να φέρουν ισορροπία στον πνευματικό και στον φυσικό κόσμο.

Την ανακοίνωση του Avatar Generations συνόδευσε ένα gameplay trailer που δείχνει εν δράσει το παιχνίδι και τα διάφορα χαρακτηριστικά του. Μπορείτε να το δείτε μέσα από τον player που ακολουθεί, ενώ σε περίπτωση που σας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μπορεί να κάνετε εγγραφή για να ειδοποιηθείτε για την κυκλοφορία του μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα.