Streamer τερμάτισε το Elden Ring δύο φορές ταυτόχρονα, μια με χειριστήριο και μια με “χαλάκι” χορού!

Τελικά η MissMikkaa ολοκλήρωσε το στόχο της
10 Ιανουαρίου 2023 17:26
Streamer τερμάτισε το Elden Ring δύο φορές ταυτόχρονα, μια με χειριστήριο και μια με “χαλάκι” χορού!

Τον περασμένο Δεκέμβριο, σας είχαμε ενημερώσει ότι η γνωστή streamer ονόματι MissMikkaa ήθελε να ολοκληρώσει το Elden Ring με χειριστήριο και με ένα χαλάκι χορού (που λειτουργεί ως χειριστήριο) σε δύο διαφορετικές οθόνες, ταυτόχρονα. 

Όπως όλα δείχνουν, η MissMikkaa τα κατάφερε και ολοκλήρωσε το στόχο της, αφού έγινε γνωστό μέσα από το Twitter της ότι τερμάτισε το παιχνίδι με αυτό τον δύσκολο τρόπο.  

 

Ultimate Challenge Run - Ολοκληρώθηκε! Τερμάτισα με dance pad και χειριστήριο ταυτόχρονα το παιχνίδι! Είχε τόσο πολύ πλάκα και θέλω να κάνω περισσότερα challenges στο μέλλον. Σας ευχαριστώ όλους! 

Αυτό που έκανε, στην ουσία, είναι ότι έπαιξε κανονικά το Elden Ring με χειριστήριο του PS5, αλλά την ίδια στιγμή έπαιζε και στο PC, με ένα “dance pad”. Αυτό είναι ένα ειδικό “χειριστήριο” για παιχνίδια χορού, το οποίο και είχε συνδέσει στον υπολογιστή της. Έτσι για να προχωρήσει ή να κάνει hit σε έναν εχθρό, θα έπρεπε να το κάνει με τα πόδια της. 

Για την ιστορία, η MissMikkaa έχει δηλώσει ότι θέλει να ολοκληρώσει το παιχνίδι της FromSoftware με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους και ένας από αυτούς ήταν ο παραπάνω.

Tags: