League of Legends: Η Riot Games αποκάλυψε δύο νέους Champions (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα σχέδιά της για το 2023!
10 Ιανουαρίου 2023 14:52
League of Legends: Η Riot Games αποκάλυψε δύο νέους Champions (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Riot Games αποκάλυψε ότι πολύ σύντομα θα δείτε δύο νέους Champions στο League of Legends, οι οποίοι ονομάζονται Milio και Naafiri. Μέχρι αυτή τη στιγμή, η εταιρία δεν έχει δείξει πώς θα μοιάζουν αυτοί οι χαρακτήρες, αλλά έδωσε στη δημοσιότητα μερικές πληροφορίες για το πώς θα είναι μέσα στο παιχνίδι. 

Μέσα από ένα βίντεο που ονομάζεται “New Champions: Milio & Naafiri (Preview 2023)” η Riot Games δήλωσε ότι έχει στα άμεσα σχέδιά της να φτιάξει ένα καλύτερο “pool” για τους champions που θα περιλαμβάνει όλες τις κουλτούρες, τα φύλα και τις δεξιότητές τους εντός του παιχνιδιού. 

Όσον αφορά τον Milio, πρόκειται για ένα νέο χαρακτήρα που χρησιμοποιεί τη φωτιά, ενώ ο Naafiri είναι ένας assassin που ειδικεύεται στις melee επιθέσεις και θα είναι ο πρώτος “Darkin champion” που θα προστεθεί στο τεράστιο ρόστερ του League of Legends μετά από αρκετό καιρό. 

Να σας υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο, ότι αν είστε συνδρομητές του Xbox Game Pass, μπορείτε να παίξετε το League of Legends από εκεί και να κάνετε link το account σας στην υπηρεσία της Microsoft και να λάβετε πολλά και διάφορα καλούδια. 

Η Riot ετοιμάζει και πάρα πολλές αλλαγές που θα γίνουν στο ranked σύστημα του τίτλου. Περισσότερα για όλα αυτά μπορείτε να μάθετε μέσα από τον player που ακολουθεί. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.