Forspoken: Το cinematic trailer μάς παρουσιάζει τον κόσμο του παιχνιδιού

Σε λίγες μέρες διαθέσιμο σε PS5 και PC
10 Ιανουαρίου 2023 13:02
Forspoken: Το cinematic trailer μάς παρουσιάζει τον κόσμο του παιχνιδιού

Η Square Enix ετοιμάζεται πυρετωδώς για την κυκλοφορία του Forspoken στο PS5 και στο PC και γι’ αυτό το λόγο έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα ακόμη trailer από το παιχνίδι.

Ωστόσο, δεν πρόκειται για κάποιο νέο gameplay trailer ή το launch trailer του, αλλά για ένα Cinematic βίντεο, που θέλει να σας παρουσιάσει λίγο την πρωταγωνίστρια, Frey, και λίγο από την περιπέτεια που την περιμένει. Για κάποιο μυστήριο λόγο, η Frey μεταφέρεται από την Νέα Υόρκη σε ένα πανέμορφο τοπίο της Athia και πρέπει σε αυτό το ταξίδι της να βρει ένα νέο σπίτι. 

Μερικές πληροφορίες για το Forspoken: 

Το Forspoken είναι ένα παιχνίδι δράσης RPG που ακολουθεί το ταξίδι της Frey, μιας νεαρής Νεοϋορκέζας που μεταφέρεται στο πανέμορφο, αλλά και αμείλικτο κόσμο της Athia. 

Αναζητώντας τον δρόμο της επιστροφής, η Frey πρέπει να χρησιμοποιήσει τις νεοαποκτηθείσες μαγικές της ικανότητες για να διασχίσει τεράστια τοπία, να αντιμετωπίσει τερατώδη πλάσματα και να κατατροπώσει παντοδύναμες μητριάρχισσες, γνωστές και ως Tantas. 

Forspoken: Το νέο trailer εστιάζει στο parkour και σε άλλα gameplay mechanics

Το Forspoken σχεδιάστηκε ώστε να αξιοποιεί την πλήρη ισχύ του υλικού του PlayStation 5, με τη φιλοσοφία της Luminous Productions (Final Fantasy XV) να δημιουργεί πρωτόγνωρες εμπειρίες gaming που συνδυάζουν τελευταία τεχνολογία με δημιουργικότητα. 

Συνδυάζοντας ηλεκτρονικά μπιτ και στοιχεία φαντασίας, το σάουντρακ του Forspoken γράφτηκε από τους βραβευμένους με BAFTA συνθέτες Bear McCreary (God Of War, τηλεοπτική σειρά The Walking Dead) και Garry Schyman (σειρά BioShock). 

Το Forspoken αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Ιανουαρίου του 2023 αποκλειστικά για το PlayStation 5 και το PC. Παρακολουθήστε το Cinematic trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.