Hogwarts Legacy: Το hype χτύπησε κόκκινο – Έγινε το Nο.1 πιο wishlisted στο Steam!

Έτσι διαμορφώνεται πλέον το Top 10
09 Ιανουαρίου 2023 09:45
Hogwarts Legacy: Το hype χτύπησε κόκκινο – Έγινε το Nο.1 πιο wishlisted στο Steam!

Η αντίστροφη μέτρηση για το Hogwarts Legacy έχει ξεκινήσει και με περίπου ένα μήνα να έχει απομείνει για την κυκλοφορία του, η ανυπομονησία και το hype φαίνεται πως χτύπησαν κόκκινο!

Δεν αποτελεί ιδιαίτερη έκπληξη, λοιπόν, πως το Hogwarts Legacy μόλις κατέκτησε την πρώτη θέση στη λίστα με τα πιο Wishlisted παιχνίδια στο Steam, ρίχνοντας από το θρόνο το The Day Before που βρισκόταν εκεί για μήνες. Το Hogwarts Legacy διαδραματίζεται στο λατρεμένο σύμπαν του Harry Potter και φαίνεται πως έχει καταφέρει να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα της κοινότητας του Steam και όχι μόνο, μιας και μοιάζει να τικάρει κάθε κουτάκι για τους fans του σύμπαντος.

Από την άλλη, αν δε γνωρίζετε, το The Day Before είναι open world survival game MMO, το οποίο λαμβάνει χώρα σε μια μεταποκαλυπτική Αμερική που είναι γεμάτη ζόμπι και επιζώντες που σκοτώνονται μεταξύ τους για φαγητό, όπλα και αυτοκίνητα. Το παιχνίδι φαίνεται να συνδυάζει στοιχεία άλλων λατρεμένων τίτλων, όπως τα The Last of Us, DayZ και The Division, και είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον την κοινότητας από το πρώτο του κιόλας trailer, το οποίο είχε γίνει viral.

Στις πρώτες θέσεις της ‘Most Wishlisted’ λίστας του Steam φιγουράρει και το Starfield, το εξαιρετικά φιλόδοξο διαστημικό RPG της Bethesda Game Studios, το Party Animals, ένα ξεκαρδιστικό party παιχνίδι για πολλούς παίκτες, καθώς και το Hollow Knight: Silksong, η συνέχεια του λατρεμένου metroidvania. Φυσικά από τη λίστα δε λείπουν και κατ’ εξοχήν PC εμπειρίες, όπως για παράδειγμα το Manor Lords, ένα μεσαιωνικό παιχνίδι οικοδόμησης πόλεων και στρατηγικής, το οποίο είναι επίσης περιζήτητο από τους χρήστες του Steam.

Τα 10 παιχνίδια που θέλουν οι περισσότεροι χρήστες του Steam

  1. Hogwarts Legacy
  2. The Day Before
  3. Starfield
  4. Party Animals
  5. Hollow Knight: Silksong
  6. Sons Of The Forest
  7. Manor Lords      
  8. S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
  9. Frostpunk 2
  10. ARK 2