Ένα από τα viral παιχνίδια του Xbox Game Pass έρχεται στο PS5!

Μέσα στον Ιανουάριο
06 Ιανουαρίου 2023 22:21
Ένα από τα viral παιχνίδια του Xbox Game Pass έρχεται στο PS5!

Ένα από τα παιχνίδια που γνώρισαν αναπάντεχα μεγάλη επιτυχία μέσα στο 2022, ήταν το PowerWash Simulator, το οποίο ετοιμάζεται τώρα να φτάσει σε ακόμη περισσότερες πλατφόρμες.

Ο indie τίτλος της FuturLab κυκλοφόρησε τον Ιούλιο για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τις Xbox κονσόλες, πλαισιώνοντας τη βιβλιοθήκη της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass από την πρώτη μέρα. Μόλις λίγες εβδομάδες μετά, στις αρχές του Σεπτεμβρίου, η ομάδα ανάπτυξης ανακοίνωσε πως το παιχνίδι της ξεπέρασε τους 3 εκατομμύρια παίκτες.

Τι είναι, λοιπόν, το PowerWash Simulator; Είναι ένα χαλαρωτικό παιχνίδι, στο οποίο καθαρίζετε επιφάνειες με πιεστικά νερού. Ναι, ακούγεται απλό, αλλά η φόρμουλά του αποδείχθηκε πέρα για πέρα εθιστική, με πολλούς να τονίζουν ότι είναι το τέλειο παιχνίδι για να κλείσεις μια δύσκολη μέρα ή ιδανικό για όσους θέλουν ταυτόχρονα να ακούνε κάποιο podcast ή audiobook.

Τώρα, λοιπόν, όπως ανακοινώθηκε μέσα από μια σχετική ανάρτηση στο PlayStation blog, το Powerwash Simulator θα καταφθάσει στα PS4 και PS5 στις 30 Ιανουαρίου του 2023. Για την ώρα δεν υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά με το αν θα συμπεριληφθεί στη βιβλιοθήκη του νέου PlayStation Plus. Παρόλα αυτά, το στούντιο έχει ανακοινώσει πως το παιχνίδι θα έρθει κάποια στιγμή στο μέλλον και στο Nintendo Switch, για να καθαρίζετε σπίτια όπου και αν βρίσκεστε.