Cristiano Ronaldo: Το FIFA 23 έριξε τα στατιστικά του μετά τη μεταγραφή στην Σαουδική Αραβία

Και την αποτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελο
06 Ιανουαρίου 2023 19:58
Cristiano Ronaldo: Το FIFA 23 έριξε τα στατιστικά του μετά τη μεταγραφή στην Σαουδική Αραβία

Όπως φαίνεται, ο αποκλεισμός της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας από το Μαρόκο στους προημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, καθώς και το πολυτάραχο φινάλε της καριέρας του Cristiano Ronaldo στην Manchester United, είχαν επιπτώσεις και στον gaming κόσμο.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, μετά από την τελευταία ενημέρωση του FIFA 23 και την ανακοίνωση πως ο πορτογάλος σταρ θα παίξει στην Al Nassr από την Σουηδική Αραβία, η EA Sports έριξε τα στατιστικά του στο πασίγνωστο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, η συνολική του βαθμολογία μειώθηκε κατά δύο μονάδες και ανέρχεται πλέον σε 88. Το FIFA 23 ήδη τον είχε υποβιβάσει σε σχέση με το FIFA 22, ρίχνοντάς τον τρεις θέσεις στο Top 10 των καλύτερων ποδοσφαιριστών, με βαθμολογία 90, όταν το παιχνίδι πρωτοκυκλοφόρησε το Σεπτέμβριο.

Πέρα από τη συνολική βαθμολογία και διάφορα μεμονομένα στατιστικά του Cristiano Ronaldo έπεσαν, με την ικανότητά του στο ντριμπλάρισμα να είναι πλέον στο 81 από το 84, ενώ και οι αντοχές του (stamina) μειώθηκαν από 74 σε 70. Και επίσημα, αυτή είναι η μικρότερη βαθμολογία που είχε ποτέ ο Ronaldo από το 2007! Ποτέ ξανά δεν έχουμε ξαναδεί τον πορτογάλο με μικρότερη βαθμολογία από 90 από το FIFA 11 και μετά.

Συγκριτικά, η συνολική βαθμολογία του Lionel Messi έμεινε ανεπηρέαστη από το update και ανέρχεται σε 91. Αυτή τη στιγμή ο Ronaldo είναι διαθέσιμος στο FIFA 23 μόνο αν κάποιος παίξει με την εθνική Πορτογαλίας. Η μεταγραφή του στην Al Nassr δεν έχει περαστεί ακόμη στο career mode, οπού φαίνεται ως free agent.

Τα νέα στατιστικά του Cristiano Ronaldo στο FIFA 23: