Νέα προσφορά στα PS4 και PS5 με μεγάλη έκπτωση σε PlayStation Plus συνδρομές

Διαθέσιμη για μερικά εικοσιτετράωρα ακόμη
06 Ιανουαρίου 2023 18:33
Νέα προσφορά στα PS4 και PS5 με μεγάλη έκπτωση σε PlayStation Plus συνδρομές

Όπως σας ενημερώσαμε, το January Sale του PlayStation Store ξεκίνησε στις 4 Ιανουαρίου, με τους κατόχους PlayStation 4 και PlayStation 5 κονσολών να μπορούν να βρουν εκατοντάδες παιχνίδια και πακέτα επέκτασης σε μειωμένες τιμές. Τώρα, η Sony συνεχίζει τις προσφορές για το νέο έτος, δίνοντας τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να εγγραφούν στο PlayStation Plus εξοικονομώντας έως και 40%.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η προσφορά αφορά τις νέες συνδρομές στα πακέτα PlayStation Plus Premium ή PlayStation Plus Extra για 12 μήνες ή για 3 μήνες. Πρόκειται για τις δύο βαθμίδες της υπηρεσίας που θυμίζουν το Xbox Game Pass, προσφέροντας πρόσβαση σε εκατοντάδες παιχνίδια μέσα από το Games Catalogue. Η έκπτωση ανέρχεται σε έως 40% για τα νέα μέλη ή σε 30% για τους ήδη υπάρχοντες συνδρομητές του βασικού πακέτου PlayStation Plus Essential.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσφορά δεν ισχύει για όσους είναι ήδη μέλη του PlayStation Plus Premium ή του PlayStation Plus Extra και ίσως ήθελαν να επεκτείνουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα τη συνδρομή τους. Παράλληλα, μιας και η έκπτωση γίνεται στο πλαίσιο του January Sale, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν ομοίως περιθώριο μέχρι τις 13 Ιανουαρίου για να την εκμεταλλευτούν.

Σε περίπτωση που θέλετε να αποκτήσετε την προσφορά ή να μάθετε περισσότερα για τα οφέλη των διαφόρων προγραμμάτων συνδρομής του PS Plus, μπορείτε να βρείτε τη σχετική σελίδα του PlayStation πατώντας εδώ.