Η ASUS έφτιαξε Xbox “Pro” χειριστήριο με OLED οθόνη (ΦΩΤΟ)

Για PC και Xbox Series X|S
05 Ιανουαρίου 2023 17:10
Η ASUS έφτιαξε Xbox “Pro” χειριστήριο με OLED οθόνη (ΦΩΤΟ)

Η ASUS ανακοίνωσε το δικό της Xbox χειριστήριο, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 και θα φέρει μαζί του κάποια πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Η ονομασία του είναι ROG Raikiri Pro και εκτός από τα κλασσικά κουμπιά που βλέπουμε σε όλα τα controllers της Microsoft, έχει και μία μικρή OLED οθόνη (1,3 ίντσες) πάνω από το Home button. 

Αυτή η οθόνη μπορεί να αναπαράγει διάφορα animations, καθώς και να σας δείχνει αν το μικρόφωνό σας είναι σε mute ή όχι, καθώς και πιο προφίλ έχετε ανοιχτό εκείνη τη στιγμή. Μάλιστα, αν το συνδέσετε με τον υπολογιστή, τότε αυτή η LED οθόνη θα μπορεί να αναπαράγει και wallpapers.

Επιπροσθέτως, από την αριστερή γωνία του χειριστηρίου υπάρχει και μία LED λωρίδα που φτάνει έως το δεξί αναλογικό και ανάβει, για να δώσει ένα ιδιαίτερο στιλ στο χειριστήριο. Αξίζει να αναφερθεί ότι τροφοδοτείται με USB-C στα Xbox Series X|S, αλλά και στον υπολογιστή. 

Περισσότερες πληροφορίες για τον ASUS ROG Raikiri Pro μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ. 

Μιας και πρόκειται για ένα “Pro” controller, θα πρέπει να περιμένετε μία μεγάλη γκάμα από customization, μικρό latency χάρη στο 2,4GHz RF mode, 3.5 mm earphone jack, κουμπί για mute, Remap σε όλα τα κουμπιά, ειδική εφαρμογή από την Asus και πολλά ακόμη.  

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο πίσω μέρος θα βρείτε και έξτρα κουμπιά -όπως στα Xbox Elite Controllers- που θα μπορείτε να τα προγραμματίσετε όπως εσείς επιθυμείτε. 

Τέλος, προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα γίνει διαθέσιμο, αλλά ούτε και πόσο θα κοστίζει.

Tags: