Modders φτιάχνουν το δικό τους Dark Souls prequel και γίνονται viral (ΒΙΝΤΕΟ)

Αντλούν έμπνευση από όλα τα παιχνίδια της FromSoftware
05 Ιανουαρίου 2023 12:56
Modders φτιάχνουν το δικό τους Dark Souls prequel και γίνονται viral (ΒΙΝΤΕΟ)

Η mod κοινότητα συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις δημιουργίες της, αφού όπως μαθαίνουμε από το TheGamer, κάποιοι modders και φανατικοί παίκτες των παιχνιδιών της FromSoftware ετοιμάζουν το δικό τους Mod τύπου "DLC". 

Πρόκειται για ένα mod που αντλεί έμπνευση από τα Dark Souls, Bloodborne και Demon’s Souls και θα έρθει με την ονομασία Dark Souls: Archthrones. Μάλιστα, οι εν λόγω modders ανέβασαν ένα βίντεο στο YouTube με όλα αυτά που έχουν πετύχει έως τώρα και έγιναν πολύ γρήγορα viral, μιας και μετράει πάνω από 84.000 προβολές μέσα σε λίγες ώρες.

Στο πρώτο βίντεο βλέπουμε τις περιοχές που έχουν ετοιμάσει, καθώς και μερικά bosses. Οι ονομασίες έχουν ως εξής: Rainswept Outpost, Nexus Embers, Archthrone of the Old Gods, Disgraced Knight, Archthrone of the Bountiful Queen και Angelic Wall Guardian. 

 

 

Να σας πούμε κάπου εδώ, ότι εκτός από bosses που γνωρίζετε ήδη, οι modders υπόσχονται να φτιάξουν νέες περιοχές, νέους εχθρούς, νέα bosses, δικούς τους φωτισμούς και “πίστες”, καθώς και μία ολοκαίνουργια ιστορία. 

Προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα γίνει διαθέσιμο αυτό το mod στο PC, αλλά η ομάδα ζητάει τη βοήθεια του κοινού μέσα από το Patreon. Μπορείτε να απολαύσετε τη δουλειά που έχουν κάνει αυτοί οι modders παρακάτω. Τέλος, αυτό το mod θα λειτουργεί μόνο με το Dark Souls 3 και βρίσκεται στα σκαριά εδώ και δύο χρόνια.