Έρχεται το The Last of Us Part 3; - Νέα δήλωση της Naughty Dog ανάβει φωτιές!

Ο Neil Druckmann ρίχνει λάδι στη φωτιά
05 Ιανουαρίου 2023 12:18
Έρχεται το The Last of Us Part 3; - Νέα δήλωση της Naughty Dog ανάβει φωτιές!

Το τελευταίο διάστημα έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου διάφορες φήμες πως η Naughty Dog, πέρα από το multiplayer παιχνίδι που θα λαμβάνει χώρα στον κόσμο του The Last of Us, ετοιμάζει και το επόμενο, κανονικό, μεγάλο κεφάλαιο: το The Last of Us Part III.

Τώρα, λάδι στη φωτιά έρχεται να ρίξει ο ίδιος ο δημιουργός του franchise και επικεφαλής του στούντιο του PlayStation, ο Neil Druckmann. Περνώντας σε λεπτομέρειες, στο πλαίσιο μιας συνέντευξης που παραχώρησε στο The Hollywood Reporter με αφορμή την πρεμιέρα της τηλεοπτικής σειράς του HBO μέσα στον Ιανουάριο, ο Druckmann έκανε μια ελπιδοφόρα δήλωση.

Συγκεκριμένα, αν και δεν επιβεβαίωσε ξεκάθαρα πως το The Last of Us Part III βρίσκεται υπό ανάπτυξη, τόνισε:

Νομίζω πως υπάρχει περισσότερη ιστορία για να πούμε.

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε ότι λίγο μετά την κυκλοφορία του δεύτερου παιχνιδιού, τον Απρίλιο του 2021, ο Druckmann είχε μιλήσει και πάλι για μια πιθανή συνέχεια. Όπως είχε επισημάνει τότε, το γενικό προσχέδιο για την ιστορία ενός sequel ήταν ήδη έτοιμο, αλλά το project δεν βρισκόταν ακόμη ενεργά υπό ανάπτυξη.

Φυσικά, αυτό ενδέχεται να έχει αλλάξει πλέον, αφού από την τηλεοπτική σειρά, μέχρι το remake του πρώτου τίτλου και το multiplayer παιχνίδι, φαίνεται πως το The Last of Us είναι ένα από τα IPs που δε σκοπεύει απλά να εγκαταλείψει η Sony.

Κλείνοντας, να σημειωθεί πως στην ίδια συνέντευξη ο Druckmann ανέφερε πως δεν υπάρχουν πλάνα να συνεχιστεί η ιστορία των The Last of Us σε άλλα μέσα πέρα από τα ίδια τα παιχνίδια.

Δεν έχουμε σχέδια να αφηγηθούμε άλλες ιστορίες πέρα από την προσαρμογή των παιχνιδιών.

Ο κόσμος βλέπει κακές διασκευές και αυτό ενισχύει την ιδέα ότι τα παιχνίδια είναι μόνο για παιδιά. Προσωπικά λατρεύω την ιδέα ότι κάποιος μπορεί να δει τη σειρά, να συγκινηθεί και μετά να πει: "Κάτσε, όντως, είναι βασισμένο σε βιντεοπαιχνίδι;".

Να θυμίσουμε ότι η σειρά του The Last of Us του HBO θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιανουαρίου. Το πρώτο επεισόδιο μάλιστα αναμένεται να έχει διάρκεια όσο μια κανονική ταινία.