Δωρεάν τα Hitman 1 και Hitman 2 για όλους τους παίκτες του Hitman 3

Αλλάζει όνομα και δομή το τρίτο κεφάλαιο
04 Ιανουαρίου 2023 14:53
Δωρεάν τα Hitman 1 και Hitman 2 για όλους τους παίκτες του Hitman 3

Η νέα επεισοδιακή τριλογία των Hitman παιχνιδιών ξεκίνησε το 2016, με το Hitman 2 να καταφθάνει το 2018 και το Hitman 3 να ολοκληρώνει την περιπέτεια του Agent 47 το 2021. Τώρα, μιας και τα παιχνίδια συνδέονται σε τέτοιο βαθμό που κάθε sequel ενσωματώνει και τα επίπεδα της προηγούμενης κυκλοφορίας ως επιπρόσθετο περιεχόμενο, η ομάδα ανάπτυξης IO Interactive αποφάσισε να προβεί σε μια σημαντική αλλαγή, απλοποιώντας κάπως τα πράγματα.

Περνώντας σε λεπτομέρειες από τις 26 Ιανουαρίου του 2023 το HITMAN 3 θα αλλάξει ονομασία σε HITMAN World of Assassination και πλέον θα περιλαμβάνει και όλο το περιεχόμενο των HITMAN 1 και HITMAN 2 μέσα από το ήδη υπάρχων Access Pass σύστημα. Έτσι, όλοι όσοι έχουν ήδη στην κατοχή τους το HITMAN 3 θα λάβουν αυτόματα την αναβάθμιση στο HITMAN World of Assassination, πράγμα που σημαίνει ότι θα αποκτήσουν δωρεάν και όλα τα επεισόδια των δύο πρώτων τίτλων.

Παράλληλα, το στούντιο θα απλοποιήσει δραστικά τις αγοραστικές επιλογές για τους νέους παίκτες. Ειδικότερα, μετά τη προαναφερθέντα ημερομηνία, το μόνο πακέτο που θα μπορεί να αγοραστεί είναι το HITMAN World of Assassination και όλα τα υπόλοιπα HITMAN θα αφαιρεθούν από τα ψηφιακά καταστήματα όλων των πλατφορμών.

Ουσιαστικά, αυτές οι δύο αλλαγές θα έχουν ως αποτέλεσμα όλοι οι νέοι παίκτες και οι υπάρχοντες κάτοχοι του HITMAN 3 να έχουν το ίδιο βασικό περιεχόμενο. Δεν θα υπάρχει πλέον σύγχυση σχετικά με το ποια έκδοση πρέπει να αγοράσει κάποιος, ποιο περιεχόμενο του ανήκει, πώς να εξαργυρώσει τα Legacy πακέτα, κ.λπ.

Περισσότερες πληροφορίες για το όλο εγχείρημα, το κόστος και τον τρόπο αγοράς του επιπλέον περιεχομένου μετά την μετατροπή μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ανακοίνωση της IO Interactive, πατώντας εδώ.

Tags: