Ένα εξαιρετικά δημοφιλές survival παιχνίδι έρχεται σήμερα στο Xbox Game Pass

Μια προσθήκη-έκπληξη στην υπηρεσία
03 Ιανουαρίου 2023 20:25
Ένα εξαιρετικά δημοφιλές survival παιχνίδι έρχεται σήμερα στο Xbox Game Pass

Το Xbox Game Pass ξεκινάει το 2023 με μια έκπληξη για τους παίκτες, φέρνοντας ένα πολύ γνωστό survival παιχνίδι. Ο λόγος γίνεται για το Stranded Deep, το οποίο είχε κάνει το ντεμπούτο του σε early access μορφή το 2015, κυκλοφορώντας κανονικά τον Αύγουστο του 2022.

Το Stranded Deep είναι διαθέσιμο στο Xbox Game Pass από σήμερα, Τρίτη 3 Ιανουαρίου, για Xbox One, Xbox Series X και Xbox Series S κονσόλες, καθώς και για τους συνδρομητές του PC Game Pass στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές με Windows. Η σχετική δημοσίευση μέσα από την οποία έγινε η ανακοίνωση του Xbox ακολουθεί παρακάτω

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το Stranded Deep, αυτό λαμβάνει χώρα στον Ειρηνικό Ωκεανό, με τους παίκτες να επιβιώνουν από τη συντριβή ενός αεροπλάνου και να αναγκάζονται να επιβιώσουν σε έναν procedurally generated κόσμο που τα στοιχεία είναι ενάντιά τους.

Το παιχνίδι διαθέτει δυναμικό καιρό και κύκλο ημέρας-νύχτας. Στον πυρήνα του gameplay βρίσκεται ένα building σύστημα, με το οποίο οι παίκτες μπορούν κατασκευάσουν το δικό τους καταφύγιο ή μια σχεδία για να εξερευνήσουν τον ωκεανό. Φυσικά, δε λείπει και το crafting σύστημα, με το οποίο οι πόροι που συλλέγονται μπορούν να συνδυαστούν για να δημιουργηθεί εξοπλισμός. Φυσικά, οι πόροι είναι περιορισμένοι οπότε η προσεκτική διαχείριση είναι must. Παράλληλα, όπως συνηθίζεται στα παιχνίδια της κατηγορίας, οι παίκτες πρέπει να διαχειρίζονται και την υγεία των χαρακτήρων τους, έχοντας κατά νου τα επίπεδα της πείνας, της δίψας και του ύπνου.

Για περισσότερα, μπορείτε να πάρετε μια γεύση μέσα από το βίντεο που ακολουθεί.