Η Atlus θα ανακοινώσει πολλά παιχνίδια μέσα στο 2023

Λέτε να δούμε το Persona 6;
03 Ιανουαρίου 2023 14:10
Η Atlus θα ανακοινώσει πολλά παιχνίδια μέσα στο 2023

Φαίνεται ότι και η Atlus έχει πολλά projects στα σκαριά και αρκετά νέα παιχνίδια που θέλει να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023. Η εταιρία μίλησε για τα σχέδιά της στο επετειακό τεύχος του Famitsu και δήλωσε ότι έχει πολλά να δώσει φέτος και προετοιμάζεται για την κατάλληλη στιγμή.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις, η εταιρία έχει αρκετούς τίτλους υπό ανάπτυξη που δεν έχει ανακοινώσει καν δημόσια. Αυτό σημαίνει ότι θα δείτε πολλές ανακοινώσεις μετά την κυκλοφορία των Persona 4 Golden και Persona 3 Portable που θα έρθουν σε λίγες εβδομάδες ως remasters.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ ότι τα remasters των παραπάνω Persona τίτλων αναμένονται να κυκλοφορήσουν στις 19 Ιανουαρίου σε κονσόλες και PC και θα βρίσκονται από την πρώτη μέρα στο Xbox Game Pass.

Η Atlus δεν έδωσε πολλές πληροφορίες γι' αυτά που ετοιμάζει, αλλά είπε ότι κάποια θα κυκλοφορήσουν φέτος, ενώ άλλα αργότερα.

Τέλος, ευχαρίστησε παράλληλα τους fans της για την αγάπη που έδειξαν μέσα στο 2022 για τα παιχνίδια της, όπως το Persona 5 Royal το οποίο έκανε μεγάλες πωλήσεις.

Οι fans της Atlus περιμένουν με αγωνία το επόμενο μεγάλο Persona και ίσως φέτος είναι η χρονιά που θα αποκαλυφθεί. Ωστόσο, αυτά είναι εικασίες μιας και δεν ξέρουμε τι ακριβώς ετοιμάζει η εταιρία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μάθετε τα πάντα πρώτοι αν μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: