Τελευταία ευκαιρία για να κάνετε δικά σας αυτά τα δωρεάν PS4 και PS5 παιχνίδια

Διαθέσιμα για λίγες ώρες ακόμη
02 Ιανουαρίου 2023 08:15
Τελευταία ευκαιρία για να κάνετε δικά σας αυτά τα δωρεάν PS4 και PS5 παιχνίδια

Έχουμε μπει αισίως στο νέο έτος και έτσι προσεχώς τα νέα παιχνίδια του PlayStation Plus για τον Ιανουάριο θα αντικαταστήσουν αυτά του Δεκεμβρίου. Ειδικότερα, σήμερα, Τρίτη 2 Ιανουαρίου, είναι η τελευταία μέρα για να αποκτήσετε τις τρεις προτάσεις της συνδρομητική υπηρεσίας. Σε περίπτωση, λοιπόν, που δεν έχετε πατήσει ακόμη το ‘Download’ για να προστεθούν στις ψηφιακές σας βιβλιοθήκες τα PS4 και PS5 παιχνίδια του PS Plus, έχετε ακόμη λίγες ώρες μπροστά σας για να το κάνετε.

Αναλυτικότερα, οι συνδρομητές μπορούν ακόμη να αποκτήσουν και τα τρία παιχνίδια της αρχικής Mass Effect τριλογίας, μια σειρά που συγκαταλέγεται από πολλούς στις καλύτερες όλων των εποχών. Τα RPGs της BioWare δίχως υπερβολή είχαν γράψει ιστορία στη γενιά του PS3/Xbox 360, λαμβάνοντας αμέτρητα βραβεία. Αξίζει να σημειωθεί πως η Legendary Edition που προσφέρεται στο PlayStation Plus περιλαμβάνει πέρα από τα βασικά παιχνίδια της τριλογίας και τα πάνω από 40 DLCs που είχαν κυκλοφορήσει, ενώ αναβαθμίζει τον τεχνικό τομέα των εμπειριών με 4K ανάλυση και άλλες βελτιώσεις.

Συνεχίζοντας, οι κάτοχοι PS4 και PS5 μπορούν να κάνουν ακόμη δικό τους και το Biomutant. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη open world εμπειρία, η οποία περιγράφεται ως ένα post-apocalyptic kung-fu fable RPG που συνδυάζει shooting και melee δράση. Το τελευταίο δωρεάν παιχνίδι είναι το Divine Knockout: Founder’s Edition για τα PS4 και PS5, το οποίο μάλιστα ήταν Day One προσθήκη στην υπηρεσία.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τίτλοι του PS4, δηλαδή το Mass Effect Legendary Edition στην προκειμένη περίπτωση, είναι playable και στο PlayStation 5 μέσω του Backwards Compatibility χαρακτηριστικού της κονσόλας. Τέλος, εφόσον εξαργυρώσετε τα παιχνίδια, αυτά θα παραμείνουν για πάντα διαθέσιμα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη και θα είναι προσβάσιμα όσο έχετε ενεργή συνδρομή.