Δωρεάν Παιχνίδι: Οι δημιουργοί του Witcher χαρίζουν έναν τίτλο για τις γιορτές!

Προλάβετε την προσφορά για λίγες ώρες ακόμη
31 Δεκεμβρίου 2022 18:09
Δωρεάν Παιχνίδι: Οι δημιουργοί του Witcher χαρίζουν έναν τίτλο για τις γιορτές!

Καθώς οι χειμερινές εκπτώσεις συνεχίζονται στο gog.com, το ψηφιακό κατάστημα παιχνιδιών της CD Projekt χαρίζει τώρα ένα ακόμη παιχνίδι για τις γιορτές!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, οι χρήστες μπορούν να κάνουν δικό τους χωρίς καμία χρέωση το Daymare: 1998, ένα παιχνίδι που είναι εμπνευσμένο από τα Resident Evil της Capcom. Πρόκειται για ένα horror third-person shooter με hardcore survival μηχανισμούς, απαιτητικούς εχθρούς και στρατηγική προσέγγιση στη μάχη. Το παιχνίδι προσφέρει πολύπλευρη οπτική της ιστορίας μέσω των τριών playable χαρακτήρων του: Ενός elite στρατιώτη, ενός πιλότου ελικοπτέρου και ενός δασοφύλακα, οι οποίοι στη προσπάθειά τους να επιβιώσουν από τα αιμοδιψή τέρατα στα οποία οι πολίτες έχουν μετατραπεί και να ρίξουν παράλληλα φως στο μυστήριο, θα βρεθούν μπροστά σε μια σκοτεινή και βαθιά ιστορία.

Η προσφορά ισχύει για περίπου 46 ώρες ακόμη από τη στιγμή της δημοσίευσης αυτού του άρθρου και εφόσον την προλάβετε, το παιχνίδι θα παραμείνει για πάντα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη στην πλατφόρμα, για να το απολαύσετε με την άνεσή σας.

Αποκτήστε εντελώς δωρεάν το Daymare: 1998 μέσα από το GOG.com πατώντας εδώ.