God of War Ragnarok: Streamer πάλεψε τον Thor με ένα κουτάκι…Pringles (ΒΙΝΤΕΟ)

Ναι, είναι η MissMikkaa
31 Δεκεμβρίου 2022 12:46
God of War Ragnarok: Streamer πάλεψε τον Thor με ένα κουτάκι…Pringles (ΒΙΝΤΕΟ)

Θυμάστε την streamer που είχε ολοκληρώσει το Elden Ring παίζοντας με ένα χέρι ή πάνω σε ένα «χαλάκι χορού;». Αυτή ήταν η MissMikkaa, που κάνει stream στο Twitch και έχει γίνει αμέτρητες φορές viral για διάφορους λόγους. Τώρα, εκείνη επέστρεψε και αυτή τη φορά είπε να το πάει σε άλλο επίπεδο παίζοντας το God of War Ragnarok του PlayStation.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα βίντεο, το οποίο έγινε viral στο ίντερνετ, που δείχνει εκείνη να ολοκληρώνει την πρώτη μεγάλη μάχη στο God of War Ragnarok, αυτή του Thor, στο μεγαλύτερο επίπεδο δυσκολίας του παιχνιδιού. Ωστόσο, δεν έπαιζε απλώς με ένα χειριστήριο και στην «Give me God of War» δυσκολία.

Και αυτό γιατί έπαιζε βάζοντας το ένα της χέρι μέσα σε ένα άδειο κουτί από Pringles. Ναι, καλά διαβάσατε. Όπως θα δείτε και εσείς στο παρακάτω βίντεο, κατάφερε να παλέψει τον Thor, στη μέγιστη δυσκολία, έχοντας το χέρι της μέσα στο μεγάλο κουτί από τα γνωστά πατατάκια.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dexerto (@dexerto)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MissMikkaa (@missmikkaa)

Το βίντεο έγινε αμέσως viral και πολλοί εντυπωσιάστηκαν από αυτό που κατάφερε. Εσείς θα δοκιμάζατε ποτέ κάτι τέτοιο; Πείτε μας στα σχόλια!