Το νέο παιχνίδι του Fumito Ueda ίσως αποκαλυφθεί επίσημα το 2023

Δείτε τις δηλώσεις του θρυλικού δημιουργού
30 Δεκεμβρίου 2022 19:25
Το νέο παιχνίδι του Fumito Ueda ίσως αποκαλυφθεί επίσημα το 2023

Ο θρυλικός δημιουργός, Fumito Ueda και το στούντιό του, gen Design ετοιμάζουν εδώ και καιρό το νέο τους παιχνίδι που όπως φαίνεται, ίσως το δείτε κάποια στιγμή μέσα στο 2023.

Αυτό μεταφέρει τουλάχιστον ο Ueda μέσα από μία νέα συνέντευξή του, η οποία ήρθε στη δημοσιότητα από το Gematsu. Αναλυτικότερα, το γνωστό ιαπωνικό μέσο Famitsu φιλοξένησε πολλούς developers και μίλησαν για τα σχέδιά τους για την επόμενη χρονιά.

Ο Ueda ήταν καλεσμένος εκεί και δήλωσε επίσημα ότι ευελπιστεί να πει κάτι για το παιχνίδι που ετοιμάζει εδώ και καιρό, μέσα στο 2023. Επιπροσθέτως εκμυστηρεύτηκε ότι και εκείνος, αλλά και η ομάδα του δουλεύουν σκληρά και ζητούν την υποστήριξή σας.

Όλο το genDesign εργάζεται σκληρά για να μπορέσει τελικά να ανακοινώσει κάτι, οπότε δώστε μας την υποστήριξή σας.

Οι πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα όλον αυτόν τον καιρό επισημαίνουν ότι πρόκειται για ένα εντελώς νέο παιχνίδι και όχι για κάποιο sequel. Ο Ιάπωνας δημιουργός είχε δηλώσει παλιότερα ότι αυτό που φτιάχνει δεν είναι κάποιο indie και αντ’ αυτού στοχεύει στην ίδια κλίμακα με τα Ico, Shadow of the Colossus και The Last Guardian.

Κλεφτή ματιά στο νέο παιχνίδι του δημιουργού του Shadow of the Colossus;

Πρώτη φορά ακούσαμε γι’ αυτό το παιχνίδι τον Σεπτέμβριο του 2018, ενώ πέρυσι είχαμε δει -μάλλον- και την πρώτη εικόνα από τον εν λόγω τίτλο.

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι υπομονή και να παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για οτιδήποτε νεότερο.