S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl: Το νέο trailer επιτέλους έφτασε και είναι…“σάπιο“!

Ωστόσο ακόμα δεν έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας
29 Δεκεμβρίου 2022 21:23
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl: Το νέο trailer επιτέλους έφτασε και είναι…“σάπιο“!

Η GSC Game World έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το νέο gameplay trailer για το άκρως αναμενόμενο παιχνίδι S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl. Ο τίτλος βρίσκεται κανονικότατα υπό ανάπτυξη ύστερα από τις καθυστερήσεις που είχε λάβει και η νέα ματιά στον κόσμο του είναι ακριβώς όπως την περιμένετε.

Το στούντιο σάς δείχνει μέσα από αυτό το βίντεο όλη την πρόοδο που έχει κάνει όλον αυτόν τον καιρό, κάτω από ακραίες συνθήκες λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Έχουν περάσει πολλοί μήνες από την τελευταία φορά που έδειξε το στούντιο κάτι νέο, αλλά αυτό τώρα αλλάζει μιας και τα φρέσκα πλάνα έχουν όλα όσα θέλετε.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ ότι ο Stalker 2 φτιάχνεται με την Unreal Engine 5 και θα έχει έναν μεγάλο ανοιχτό κόσμο για να εξερευνήσετε. Ωστόσο, να σας πούμε κάπου εδώ ότι όπως φαίνεται, η ομάδα ανάπτυξης δεν είναι ακόμα έτοιμη για να αποκαλύψει την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl βρίσκεται υπό ανάπτυξη και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 για το PC και στα Xbox Series X|S. Μάλιστα, ο τίτλος θα βρίσκεται διαθέσιμος από την πρώτη ημέρα στο Xbox Game Pass. Παρακολουθήστε το “Come to Me” gameplay trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.