Το τελευταίο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store για τις γιορτές δεν πρέπει να το χάσετε

Το 15ο χριστουγεννιάτικο δώρο του είναι από τα καλύτερα που μοίρασε
29 Δεκεμβρίου 2022 18:05
Το τελευταίο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store για τις γιορτές δεν πρέπει να το χάσετε

Η προσφορά του Mortal Shell έληξε και ήρθε η ώρα για το νέο δωρεάν παιχνίδι που μοιράζει το Epic Games Store, το οποίο είναι πρακτικά το τελευταίο μεγάλο παιχνίδι που μοιράζει για το 2022.

Το 15ο και τελευταίο εορταστικό παιχνίδι που δίνει δωρεάν το Epic Games Store σε όλους είναι το Dishonored: Definitive Edition, που είναι και η καλύτερη έκδοση του open-world stealth τίτλου της Arkane Studios και της Bethesda. Στο Definitive πακέτο περιλαμβάνονται τα DLC expansions του, δηλαδή τα Dunwall City Trials, The Knife of Dunwall, The Brigmore Witches και Void Walker's Arsenal

Στο Dishonored αναλαμβάνετε το ρόλο του Corvo Attano, του σωματοφύλακα της Empress of the Isles, ο οποίος παγιδεύεται με την κατηγορία της δολοφονίας της. Πλέον, ως ένας κυνηγημένος από τους πάντες assassin, θα πρέπει να εκδικηθείτε όσους συνωμότησαν εναντίον του. Το gameplay του immersive sim τίτλου δίνει πολλαπλές επιλογές στο πώς θα προσεγγίσετε την κάθε αποστολή στον ανοιχτό του κόσμο και έτσι η έκβαση της μάχης βρίσκεται στα χέρια σας. 

Η προσφορά του Dishonored θα ισχύει μέχρι τη Πέμπτη 05/01 στις 18:00 ώστε να το τσιμπήσετε στη συλλογή σας. Το Epic Games Store αποφάσισε να χαρίσει ακόμη ένα παιχνίδι μέχρι την επόμενη εβδομάδα, το οποίο θα βρείτε εδώ.

Κατεβάστε το Dishonored: Definitive Edition πατώντας εδώ