Τα 10 παιχνίδια του 2022 που τερμάτισαν οι περισσότεροι gamers

Σύμφωνα με τα στατιστικά μιας πολύ δημοφιλής πλατφόρμας
28 Δεκεμβρίου 2022 16:38
Τα 10 παιχνίδια του 2022 που τερμάτισαν οι περισσότεροι gamers

Όπως σας ενημερώσαμε, με το 2022 να έχει φτάσει σχεδόν στο τέλος του, τα στατιστικά του HowLongToBeat προσφέρουν πλέον μια ξεκάθαρη εικόνα για τις προτιμήσεις των gamers φέτος. Έτσι, μετά τη λίστα με τα παιχνίδια που παράτησαν οι περισσότεροι στη μέση το 2022, χωρίς να τα ολοκληρώσουν, μέσα από τα στατιστικά της πλατφόρμας μαθαίνουμε και ποια είναι τα παιχνίδια που τερμάτισαν οι περισσότεροι χρήστες της φέτος.

Παραδόξως στην κορυφή και αυτής της λίστας βρίσκεται το Elden Ring, το οποίο φαίνεται πως έστρεψε πάνω του όλα τα βλέμματα το 2022, με άλλους gamers να μαγεύονται από τη δουλειά της FromSoftware και να συνεχίζουν μέχρι τους τίτλους τέλους και άλλους να εγκαταλείπουν τα The Lands Between που δεν συγχωρούν και πολλά λάθη.

Αναμενόμενα, στη λίστα με τα παιχνίδια που τερμάτισαν οι περισσότεροι συναντάμε και διάφορα μικρότερα indies, όπως το Stray, το Tunic και το Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge, καθώς και πιο linear εμπειρίες με ξεκάθαρη αρχή, μέση και τέλος, όπως το A Plague Tale: Requiem. Βέβαια, μαζί με το Elden Ring υπάρχουν και άλλα τεράστια open world παιχνίδια που διαρκούν ώρες, όπως το Pokémon Legends: Arceus και το Xenoblade Chronicles 3.

Δείτε την εν λόγω λίστα παρακάτω.

Τα παιχνίδια του 2022 που τερμάτισαν οι περισσότεροι gamers:

  1. Elden Ring
  2. Stray
  3. Pokémon Legends: Arceus
  4. God of War: Ragnarök
  5. Horizon Forbidden West
  6. Kirby and the Forgotten Land
  7. Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge
  8. Xenoblade Chronicles 3
  9. A Plague Tale: Requiem
  10. Tunic

Για την ιστορία, το HowLongToBeat είναι μια πολύ δημοφιλής πλατφόρμα με εκατομμύρια επισκέπτες μηνιαίως, στην οποία οι παίκτες καταχωρούν πόσες ώρες έχουν παίξει ένα παιχνίδι, με στόχο τη δημιουργία ενός αξιόπιστου μέσου χρόνου ολοκλήρωσης για την κοινότητα.