Steam Replay 2022: Τώρα μπορείτε να δείτε πόσο και τι παίξατε φέτος!

Στο «παιχνίδι» και η Valve
27 Δεκεμβρίου 2022 09:33
Steam Replay 2022: Τώρα μπορείτε να δείτε πόσο και τι παίξατε φέτος!

Το 2022 φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και όπως έχουμε δει από το PlayStation, μπορείτε πλέον να μάθετε πόσο και τι παίξατε μέσα στη χρονιά και από το Steam. Πιο συγκεκριμένα, η Valve κυκλοφόρησε το Steam Replay 2022, μέσα από το οποίο μπορείτε να μάθετε όλα τα παραπάνω, με κάθε λεπτομέρεια.

Αυτό σημαίνει ότι πλέον έχετε τη δυνατότητα να δείτε το παιχνίδι που ασχοληθήκατε περισσότερο μέσα στο 2022, πόσα achievements ξεκλειδώσατε, πόσο παίξατε με πληκτρολόγιο/ποντίκι ή με χειριστήριο, πόσα ακριβώς παιχνίδια παίξατε μέσα στη χρονιά και πολλά άλλα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε τον σύνδεσμο που θα βρείτε παρακάτω και να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας.

Βρείτε το δικό σας Steam Replay πατώντας εδώ.

Μάλιστα, θα έχετε τη δυνατότητα να κοινοποιήσετε τα στατιστικά σας στα social media ή στους φίλους σας ή ακόμα και να τα κρατήσετε δημόσια ή ιδιωτικά και να τα βλέπετε μόνο εσείς.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι αυτόν τον καιρό τρέχουν και οι χειμερινές εκπτώσεις στο Steam και αυτό σημαίνει ότι θα βρείτε εκατοντάδες παιχνίδια σε μειωμένες τιμές. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Tags: