Epic Games Store: Διέρρευσε το σημερινό δωρεάν παιχνίδι και μάλλον το θέλουν όλοι!

Ένα πολύ καλό δώρο για τα Χριστούγεννα
25 Δεκεμβρίου 2022 10:05
Epic Games Store: Διέρρευσε το σημερινό δωρεάν παιχνίδι και μάλλον το θέλουν όλοι!

Την παραμονή των Χριστουγέννων το Epic Games Store έκανε δώρο στους χρήστες του το Metro: Last Light Redux, το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε πατώντας εδώ. Ωστόσο, έγινε leak ή αλλιώς διέρρευσε ο τίτλος που θα δώσει η υπηρεσία σήμερα, 25 Δεκεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο γνωστός χρήστης του Twitter, Wario64, αλλά και όπως είδαμε και από το resetera, το Χριστουγεννιάτικο παιχνίδι του Epic Games Store θα είναι το Death Stranding της Kojima Productions.

Ναι, καλά διαβάσατε. Το πόνημα του Hideo Kojima φαίνεται πως θα βρίσκεται στην “Free Games” κατηγορία του ψηφιακού καταστήματος και θα μπορεί να γίνει δικό σας χωρίς κανένα κόστος. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συντονιστείτε σήμερα το απόγευμα στο unboxholics.com.

Εμείς θα σας ενημερώσουμε ακριβώς στις 18:00 με το που γίνει διαθέσιμο το δωρεάν παιχνίδι.

Να σας πούμε κάπου εδώ ότι πρόκειται για διαρροή και κάτι μπορεί να αλλάξει ή κάτι να μην ισχύει εκατό τοις εκατό. Η Epic Games, ωστόσο, μας έχει συνηθίσει να δίνει τόσο καλά παιχνίδια την ημέρα των Χριστουγέννων, οπότε δεν είναι καθόλου απίθανο και όντως να ισχύουν όλα τα παραπάνω.