Μεγάλη έκπτωση για το Elden Ring σε όλες τις πλατφόρμες

Τη μεγαλύτερη που έχει δει μέχρι σήμερα
24 Δεκεμβρίου 2022 12:46
Μεγάλη έκπτωση για το Elden Ring σε όλες τις πλατφόρμες

Το Elden Ring είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια της χρονιάς και το καλύτερο παιχνίδι των Unboxholics για το 2022. Ωστόσο, αν δεν το έχετε παίξει ακόμα, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να το κάνετε, καθώς για πρώτη φορά βρίσκεται διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες σε μεγάλη έκπτωση.

Οι χειμερινές εκπτώσεις στα ψηφιακά καταστήματα των Xbox Store, PlayStation Store και Steam τρέχουν εδώ και λίγες ημέρες και το Elden Ring έχει λάβει μία μεγάλη έκπτωση της τάξεως του -30%. Αυτό σημαίνει ότι αν θέλατε να το αγοράσετε στην πλατφόρμα της Valve, μπορεί να γίνει δικό σας στα 41,99 ευρώ από 59,99 ευρώ που κόστιζε κανονικά.

Από την άλλη, αν το θέλετε στο PlayStation τότε κοστίζει 48,99 ευρώ, ενώ έχει την ίδια τιμή και στο Xbox.

Μπορείτε να βρείτε το Elden Ring στο Steam από εδώ, ενώ αν πατήσετε εδώ θα μεταφερθείτε στο PlayStation Store και από εδώ στο Xbox Store.

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε και το video review των Unboxholics για το Elden Ring, το οποίο είχε επιμεληθεί ο Σάκης Καρπάς.

Παρακάτω θα βρείτε και το σχετικό βίντεο με τα καλύτερα παιχνίδια του 2022, σύμφωνα με την ομάδα του Unboxholics.com. Αν πατήσετε εδώ τότε μπορείτε να ψηφίσετε και εσείς το καλύτερο παιχνίδι του 2022.