Winter Sale: Ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στο Steam

Εκατοντάδες παιχνίδια σε μειωμένες τιμές
22 Δεκεμβρίου 2022 22:36
Winter Sale: Ξεκίνησαν οι χειμερινές εκπτώσεις στο Steam

Έχουμε μπει για τα καλά στο κλίμα των εορτών και έτσι, μετά τις εκπτώσεις που είδαμε σε διάφορα ψηφιακά καταστήματα και το Steam μπαίνει τώρα με τη σειρά του στις προσφορές. Πιο συγκεκριμένα ξεκίνησε το Winter Sale από την Valve και υπόσχεται χιλιάδες παιχνίδια σε μειωμένες τιμές.

Όπως μας έχει συνηθίσει η πλατφόρμα της Valve, στο πλαίσιο της εν λόγω εκπτωτικής περιόδου μπορείτε να βρείτε χιλιάδες παιχνίδια σε προσφορά, όπως το God of War στα 29,99 ευρώ, το Rust στα 26,79 ευρώ, το Call of Duty: Modern Warfare II στα 59,49 ευρώ, το Kena Bridge of Spirits στα 19,99 ευρώ, το DayZ στα 19,99 ευρώ, το Metro Exodus στα 7,49 ευρώ, το Vampire Survivors στα 3,99 ευρώ και εκατοντάδες άλλα.

Επιπροσθέτως, θα βρείτε προσφορές σε πακέτα και σε διάφορα franchises, όπως τα DragonBall, Final Fantasy, The Elder Scrolls, Hitman, Monster Hunter, Far Cry, Resident Evil, DOOM και άλλα.

Για να δείτε όλες τις προσφορές του Steam μπορείτε πατώντας εδώ.

Αξίζει να αναφερθεί σε αυτό το σημείο, ότι το Winter Sale πρόκειται να ολοκληρωθεί στις 5 Ιανουαρίου. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: