Ο Lionel Messi παίζει και στο Call of Duty: Modern Warfare II και το Warzone 2.0 (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ φρόντισε να μας το θυμίσει
22 Δεκεμβρίου 2022 20:59
Ο Lionel Messi παίζει και στο Call of Duty: Modern Warfare II και το Warzone 2.0 (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ώρα που ο Λιονέλ Μέσι (Lionel Messi) γιορτάζει την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022 μαζί με ολόκληρη την Αργεντινή, φρόντισε να θυμίσει στους gamers πως παίζει και...εκτός των γηπέδων. Συγκεκριμένα ανέβασε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram όπου υπενθυμίζει πως υπάρχει σαν χαρακτήρας στο πρόσφατο και άκρως επιτυχημένο Call of Duty: Modern Warfare II

Πρόκειται για το "Messi Operator Bundle", το οποίο κυκλοφορεί από τις 29 Νοεμβρίου συγκεκριμένα και σας δίνει τη δυνατότητα να παίξετε με το skin του Messi εντός του multiplayer του Modern Warfare 2 αλλά και του Warzone 2.0, ενώ δίνει και μερικά αποκλειστικά όπλα που πάνε πακέτο και είναι στα γαλάζια χρώματα του "Messi" brand. 

Το timing του ποσταρίσματος αυτού δεν είναι τυχαίο την ώρα που η ανάρτησή του λίγο μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου έγινε απόλυτα viral και είναι το post με τα περισσότερα likes στην ιστορία σε οποιοδήποτε κοινωνικό μέσο, με πάνω από 71 εκατ. likes. 

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Βέβαια, παράλληλα κυκλοφορούν δύο ακόμη παρόμοια Operator Bundles με τους Neymar Jr. και Paul Pogba

Το Call of Duty: Modern Warfare II κυκλοφορεί από τις 28 Οκτωβρίου του 2022, για τα PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC.

Μάλιστα, η έκδοση των ηλεκτρονικών υπολογιστών, πέρα από το Battle.net ήρθε μετά από πολλά χρόνια απουσίας του franchise και στο Steam. Για περισσότερα, μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review του Unboxholics.com πατώντας εδώ.