God of War: Ragnarok - Το ευχαριστώ του PlayStation σε όλη τη κοινότητα

H Santa Monica ευχαριστεί όλους τους fans για την στήριξή τους
20 Δεκεμβρίου 2022 20:40
God of War: Ragnarok - Το ευχαριστώ του PlayStation σε όλη τη κοινότητα

Το Santa Monica Studio της Sony θέλει να ευχαριστήσει τους fans του God of War για την στήριξη που τους έδειξε όλον αυτόν τον καιρό από την κυκλοφορία του God of War: Ragnarok

Κλείνοντας έτσι τη σειρά των Behind the scenes βίντεο που κυκλοφορεί για το "Ragnarok", το τελευταίο επεισόδιο επιφυλάσσει μια μεγάλη αφιέρωση και ένα θερμό "ευχαριστώ" στην κοινότητα του παιχνιδιού.

Με αφιέρωση από τον director του God of Ragnarok, Eric Williams, και όλους τους εργαζόμενους της Santa Monica Studio απολαύστε το παρακάτω βίντεο. 

Δείτε το βίντεο που ευχαριστεί την κοινότητα του God of War: 

Να αναφέρουμε επίσης, ότι το PlayStation σε συνεργασία με την Amazon ετοιμάζουν την live-action σειρά του God of War, που υπόσχονται πως θα είναι πιστή στο αυθεντικό υλικό. 

Για περισσότερα σχετικά με το God of War Ragnarok μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics πατώντας εδώ, ενώ μπορείτε να βρείτε και το gameplay βίντεο μας, πατώντας εδώ. Συγχρόνως, πατώντας εδώ θα βρείτε το unboxing μας για την συλλεκτική του έκδοση.

Από την άλλη, σε περίπτωση που δεν έχετε ξεκινήσει ακόμη την περιπέτεια και θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το πρώτο gameplay trailer πατώντας εδώ. Επιπροσθέτως, μπορείτε να δείτε τις διάφορες εκδόσεις του παιχνιδιού που βρίσκονται στα ράφια των φυσικών και ψηφιακών καταστημάτων, καθώς και αναλυτικά τα περιεχόμενά τους πατώντας εδώ. 

Το God of War Ragnarok είναι διαθέσιμο για PS4 και PS5.