Το 6ο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store για τα Χριστούγεννα είναι ένα φανταστικό FPS!

Διαθέσιμο για 24 ώρες ακόμη
20 Δεκεμβρίου 2022 18:02
Το 6ο δωρεάν παιχνίδι του Epic Games Store για τα Χριστούγεννα είναι ένα φανταστικό FPS!

Η Epic Games συνεχίζει να γιορτάζει τα Χριστούγεννα μοιράζοντας δωρεάν παιχνίδια μέσα από το ψηφιακό της κατάστημα και αυτή τη φορά χαρίζει έναν τίτλο που δεν πρέπει να χάσετε!

Περνώντας σε λεπτομέρειες, από σήμερα Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. και για 24 ώρες έχετε την ευκαιρία να κάνετε δικό σας το Wolfenstein: The New Order. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό shooter από την Bethesda Softworks και την MachineGames, το οποίο είχε φέρει ξανά στο προσκήνιο την ιστορική σειρά το 2014.

Το The New Order διαδραματίζεται σε ένα εναλλακτικό σύμπαν όπου η ναζιστική Γερμανία έχει καταφέρει να αναπτύξει προηγμένες τεχνολογίες, επιτρέποντάς της να αντιστρέψει την κατάσταση ενάντια στους Συμμάχους και τελικά να κερδίσει τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Ως παίκτες αναλαμβάνετε τον έλεγχο του William "B.J." Blazkowicz και θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις που θα κρίνουν την πορεία των γεγονότων, καθώς φυσικά και να σκοτώνετε ορδές από ναζί.

Σε περίπτωση που δεν έχετε παίξει ακόμη τον τίτλο, η προσφορά της Epic Games είναι ιδανική και εφόσον την προλάβετε, το παιχνίδι θα παραμείνει για πάντα στην ψηφιακή σας βιβλιοθήκη για να το απολαύσετε με την άνεση σας.

Αποκτήστε εντελώς δωρεάν το Wolfenstein: The New Order πατώντας εδώ.