Αν παίζετε The Witcher 3 στο PC κάντε άμεσα το νέο update

Δείτε τις αλλαγές
20 Δεκεμβρίου 2022 15:06
Αν παίζετε The Witcher 3 στο PC κάντε άμεσα το νέο update

Η CD Projekt Red κυκλοφόρησε το νέο update τις αναβαθμισμένης έκδοσης του The Witcher 3: Wild Hunt, το οποίο θέλει να βελτιώσει αισθητά την εμπειρία σας, αν και εφόσον παίζετε σε PC. Επιπροσθέτως, έχουμε καλά νέα αν θέλετε να παίξετε το παιχνίδι στην πλατφόρμα του Origin, καθώς μόλις κατέφθασε και εκεί, ύστερα από τις εκδόσεις των GOG και Steam.

Το νέο update έχει μέγεθος περίπου 3GB στο Steam και 1,9GB στο GOG και βελτιώνει πολλά προβλήματα που είχαν οι παίκτες με τις επιδόσεις. Οπότε, αν αντιμετωπίζατε διάφορα προβλήματα στην PC έκδοση, καλό θα είναι να κάνετε άμεσα την ενημέρωση.

Οι δηλώσεις της CD Projekt:

Μόλις κυκλοφορήσαμε ένα hotfix update για το The Witcher 3 στο PC, το οποίο βελτιώνει αισθητά το stability και τις επιδόσεις, αλλά φτιάχνει και τα overlays στο GOG και στο Steam. Η βερσιόν του παιχνιδιού δε θα αλλάξει. Οι ομάδες μας εργάζονται σκληρά για να βελτιώσεις την εμπειρία σας σε όλες τις πλατφόρμες. Επίσης το update διατέθηκε και στην έκδοση του Origin.

Πατώντας εδώ μπορείτε να μάθετε όλες τις αλλαγές και όλα τα νέα χαρακτηριστικά που φέρνει αυτό το next-gen update.

Για την ιστορία το Free Next-Gen Update κυκλοφορεί από τις 14 Δεκεμβρίου εντελώς δωρεάν για όλους τους κατόχους του παιχνιδιού, αναβαθμίζοντας την εμπειρία στα PS5, Xbox Series X|S και PC.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.