Μουντιάλ 2022, Αργεντινή: Το FIFA της EA προέβλεψε με επιτυχία το νικητή για 4η φορά!

Συνεχίζεται το εντυπωσιακό σερί
19 Δεκεμβρίου 2022 12:42
Μουντιάλ 2022, Αργεντινή: Το FIFA της EA προέβλεψε με επιτυχία το νικητή για 4η φορά!

Στις αρχές του Νοεμβρίου, πριν την πρώτη σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022 που έλαβε χώρα στο Κατάρ, σας είχαμε ενημερώσει για την πρόβλεψη πως η Αργεντινή θα είναι η μεγάλη νικήτρια. Τελικά έτσι και έγινε, αφού για τέταρτη συνεχόμενη φορά το FIFA, τα λατρεμένο ποδοσφαιράκι της EA, κατάφερε με επιτυχία να προβλέψει το μεγάλο νικητή του Μουντιάλ.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η πασίγνωστη gaming εταιρία EA είχε χρησιμοποιήσει τα νέα World Cup Kick-Off και Tournament modes του FIFA 23 για να κάνει μια εξομοίωση και να ανακαλύψει το νικητή, σύμφωνα με τα πιο επίκαιρα στατιστικά. Η EA είχε πράγματι προβλέψει πως η Αργεντινή θα είναι η μεγάλη νικήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022, αλλά η εξομοίωση της είχε δείξει πως στον τελικό θα έφτανε και η Βραζιλία, νικώντας τη Γαλλία στα ημιτελικά. Εν τέλει, το δεύτερο σκέλος της πρόβλεψης δεν έπεσε μέσα, αφού η Βραζιλία έχασε στα προημιτελικά από την Κροατία, την οποία απέκλεισε στη συνέχεια η Αργεντινή.

Όπως και να ‘χει, αυτό δεν αλλάζει πως η σημαντικότερη πρόβλεψη τελικά έπεσε μέσα. Για την ιστορία, οι εξομοιώσεις της EA είχαν δείξει πως ο Λιονέλ Μέσι θα κέρδιζε το Χρυσό Παπούτσι με οκτώ γκολ στα επτά παιχνίδια, ενώ η εταιρία πίστευε πως θα πάρει και τη Χρυσή Μπάλα, ως ο καλύτερος παίκτης του τουρνουά γενικότερα.

Το εντυπωσιακό σερί προβλέψεων της EA

Πλέον η EA έρχεται να ενισχύσει περεταίρω το ήδη εντυπωσιακό σερί προβλέψεών της από τα προηγούμενα χρόνια. Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, το 2018 η εταιρία είχε αναφέρει με επιτυχία ότι η Γαλλία θα κερδίσει το Μουντιάλ, ενώ ομοίως το 2014 αναγνώρισε με επιτυχία πως θα κερδίσει τη διοργάνωση η ομάδα της Γερμανίας.

Το σερί αυτό ξεκίνησε το 2010, όταν η EA είχε προβλέψει με επιτυχία πως η Ισπανία θα κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελο για πρώτη φορά στην ιστορία της.